نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2009, 11:35 PM   #705
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها

دم شما گرم.
واقعا که درست می فرمایین.
اما حالا همه دوستان بیان نظرشون رو بدن
ببینیم آیا وضع واقعا انقدر فجیع هست؟

آخه تعجب من از اینه که کسی که حتی
طرفدار تنیس هم نباشه، اگر یک بار از
تلویزیون این بازی قشنگ و زیبا رو ببینه
اگر ببینه Slice Backhand چقدر زیباست
اگر S&V های Taylor Dent رو ببینه اگر
Drop Shot های Djoko و Fedex رو ببینه
اگر مهارت و هماهنگی بی نقص Bryan Bros
و Bhupathi/Knowles و Volleyهای تحسین
برانگیزشون رو حتی یک بار ببینه، دقیقا مثل
Love at 1st sight یک دل که صد دل عاشق
این ورزش می شه.

من حس می کنم این علاقه وافر تماشای تنیس های
ناب هست که من رو هر روز انرژیک تر به کورت Summon
می کنه. وگرنه دیدن یک کورت خشک و خالی بدون هیچ
تماشاچی و عاشقی اونم در ایران امروزی علاقه رو که زیاد
نمی کنه بلکه کمتر و کمتر هم می کنه.

دوستان خواهش می کنم شما هم نظرتون رو بفرمایید. مرسی
دوست عزیزم، حرف های خیلی خوبی میزنی ! کلا همه ی رافایی ها اینجورین
منم خیلی سعی کردم دیگران رو به تنیس علاقه مند کنم ! ولی نتیجه بخش نبوده
بجز خودم و یکی و دو نفر دیگه که خیلی کم تنیس میبینن ! کس دیگه ای به تنیس نگا نمی کنه!
مادرم هر وقت اینارو(تنیسورا) رو میبینه! دعای علیل و ناتوان شدن رو نثارشون میکنه
فقط واسه اینکه سریال ترکیه رو ببینه! منو سرویس کردن با این سریال ها که هر شب پخش میشه! بجز تنیس مثلا بازی رئال-میلان رو یه نیمشو تونستم ببینم!
ما چون تنیس رو با پوست و گوشتمون حسش کردیم ! اینجوری شیفتشیم!
تو استرالیا اوپن من اکثر بازی ها رو میدیدم .مثلا موقع ناهار من تنیس میخوردم بقیه غذا! یکی از برادرام رافا و راجر رو از قبل میشناخت ولی اون موقع توجهش جلب شد، و چون رافا و راجر به فینال رسیدن قرار شد باهم ببینیم ، من از کلاس زدمو اومد دنبالمو ، اومدیم باهم دیدیم .یعنی شدیدا کف و ذوق کرده بود. بعدش سراغ رافا رو ازم میگرفت ولی بیش تر از 5 دقیقه تنیس نگا نمیکرد
فینال ویمبلدون اتفاقا خونه ی یکی از دوستام خالی شد!!! من چون از قبل گفته بودم بهشون.رفتیم تنیس نگا کنیم و اونا اول گیر داده بودن که یه شبکه ی 18+ پیدا کنیم و ببینیم( البته اوناها) بعد برادرم اومد و به هر زحمتی شده بود واسمون بدر و گرفت! 5 نفر بودیم ! یه ساعت از بازی نگذشته بود دونفر گفتن : حال نمیده ! خیلی خسته کننده اس! پا شدن رفتن
سه نفره تا آخر نگا کردیم که حدودای ساعت 10 بود که بابای طرف اومد.تو جریان بازی من مثلا از ضربات راجر واندی کف میکردم ، اونا هم تعجب و یه به به چهچی! یه معلم زبان داشتیم که اونم واقعا با علاقه تنیس رو دنبال میکرد و اتفاقا راجری بود! زنشو متقاعد کرده بود که دیر برن عروسی تا اون تنیس ببینه! آخرای بازی بهم بعد از سه چهار ماه زنگ زد که نتیجه رو بپرسه. وقتی نتیجه رو گفتم .تو عروسی، عروسی گرفت! بعد بازی زدیم بیرون من به بازی فکرمیکردم و ست 16-14 و اینکه چرا رادیک نتونست بازی رو ببره! اونا هم چیز شعر میگفتن! یکی از مهم ترین عاملای کم توجهی و بی علاقگی به تنیس پخش نشدن از صدا وسیمای ننگینه ! مثلا اگه فینال ویمبلدون 2008 رو نشون میدادن ، بی شک خیلیا به تنیس علاقه مند میشدن! البته شاید بازم ول میکردن چون با تمام وجود تنیس رو درک نکرده بودن! مثل نجوم که چون بالای سره و همه جلوشونو نگا میکنن دنیای فراموش شده ایه!
وای سرتونو درد آوردم بسه دیگه!
Rafa آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: