نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2009, 10:04 PM   #2
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
افشین جان مطمئن نیستم پاراگراف اولت جدیه یا شوخی در هر حال این حرفا خرافاته عزیز ... من فقط نظرم رو میتونم بدم، حالا ممکنه درست در بیاد و همه به به چه چه کنن!!!! ممکنه اشتباه در بیاد و همه به من خرده بگیرن!
من پارسالم همین پیش بینی ها رو میکردم ولی رافا میبرد، امسالم اگه از رولند به اینطرف زیاد باخت دلایل زیادی داشت! به قول خود رافا تو اوجش هم ممکنه ببره هم ممکنه ببازه، تنیس همینه خوبش اینه هیچ کس نمیتونه نتیجه ی یه ست از بازی رو هم با اطمینان پیش بینی کنه...

من بالشخصه هیچ ارزشی برای شخصیت سودرلینگ قائل نیستم، بازیش و پیشرفتش طی 7 ماه اخیر غیر قابل کتمانه! امسال در حد استاندارد های این تنیسور بهترین سالش بوده ولی باز هم در قیاس با خیلی از تنیسور های هم رده ی خودش همچین آش دهن سوزی نبوده!!
اون که گفتم رافا رو نابود کردی که شوخی بود عزیزم

خب دیگه ... منم همین رو میگم پسر خوب ... تو کلا از هرکی خوشت میاد میگی میبره ... مثلا همیشه میگی رافا میبره خب معلومه که رافا بالاخره میبره ... مخصوصا اگه تو فصل خاک باشه که دیگه همرو میبره !
خیلی خیلی که دیگه اوضاع وخیم بشه یه مقدار پیش بینی منصفانه میکنی ... مثل رولند که دیگه بعد از چند بار که آرزوی حذف راجر رو داشتی و تیرت به سنگ خورد ، قبل از فینال گفتی راجر به راحتی سودرلینگ رو میبره ... خسته نباشی جدا !
Afshin آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: