نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani
1- تو کلا با پیش بینی هات رافا رو نابود کردی !!! تجربه برای پیش بینی لازمه ولی کافی نیست ... تو تجربشو داری ... دانششم داری ولی فقط وفقط از روی احساسات شخصیت پیش بینی میکنی ... واسه همین هم اکثر پیش بینیهات اشتباه میشه !
2-تو چه علاقه ی وافری داری به بازی با کلمات !!! من گفتم چند سال دیگه همه میگن سودرلینگ فلان کرد؟ من گفتم گرند اسلم برد ؟!! من فقط میگم سودرلینگ امسال بسیار خوب بازی کرد و شایسته ی احترامه ! یعنی احترام قائل شدن واسه یه تنیسور خوب ، حتی اگه دو بار پشت سر هم رافا رو برده باشه ، خیلی سخته ؟!
البته من نمیگم شما حتما باید واسش احترام قائل شی ! میتونی پشیزی هم واسش احترام قائل نشی ، نظر شخصیته و بسیار هم محترم . ولی چیزی که مسلمه اینه که به هیچ عنوان نمیشه پیش بینی کرد که مثلا سودرلینگ سال دیگه خوبه یا بده !
|
افشین جان مطمئن نیستم پاراگراف اولت جدیه یا شوخی در هر حال این حرفا خرافاته عزیز ... من فقط نظرم رو میتونم بدم، حالا ممکنه درست در بیاد و همه به به چه چه کنن!!!! ممکنه اشتباه در بیاد و همه به من خرده بگیرن!
من پارسالم همین پیش بینی ها رو میکردم ولی رافا میبرد، امسالم اگه از رولند به اینطرف زیاد باخت دلایل زیادی داشت! به قول خود رافا تو اوجش هم ممکنه ببره هم ممکنه ببازه، تنیس همینه خوبش اینه هیچ کس نمیتونه نتیجه ی یه ست از بازی رو هم با اطمینان پیش بینی کنه...
من بالشخصه هیچ ارزشی برای شخصیت سودرلینگ قائل نیستم، بازیش و پیشرفتش طی 7 ماه اخیر غیر قابل کتمانه! امسال در حد استاندارد های این تنیسور بهترین سالش بوده ولی باز هم در قیاس با خیلی از تنیسور های هم رده ی خودش همچین آش دهن سوزی نبوده!!