نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2009, 09:46 PM   #11
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
من که در مورد بازی نواک-سودرلینگ حرفی ندارم! سودرلینگ فعلا روی دور شانسه و هر کی بهش میخوره بد بازی می کنه... قول میدم از اول سال جدید مثل سابق میشه و فوقش تا دور سوم چهارم گرند اسلم ها بالا بیاد!! باید تا میتونه از این اوقات خوش امسالش لذت ببره چون از سال دیگه، دیگه آب خوش از گلوش پائین نخواهد رفت...

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
فرد جان من یادمه خیلی ها می گفتن نواک هیچ چیز نمیشه ولی اومد سریع یه گرند اسلم برد! ولی از اون ببعد چی؟ حتی یه فینال رسیده؟؟!

بالاخره هیچ کسی نمیتونه به قطع در مورد چیزی نظر بده همه ی حرفای ما اینجا حدس و گمانه یکی درست در میاد یکی اشتباه... خوان یه گرند اسلم برد درست، ولی آیا بعد از اون طی این مدت تونسته یه فینال برسه؟ حالا دوستان میان میگن مصدوم بوده ولی از این ببعد باید قضاوت کرد، ببینیم اصلا میتونه همین روند امسالش رو حفظ کنه یا نه مثل خیلی ها که اومدن گرند اسلم بردن و رفتن دیگه کسی هم اسمشون رو نمیاره محو میشه؟!

من منکر پیشرفت سودرلینگ نشدم و نمیشم، ولی خیلی از رفقا در حد یه ستاره بالا میبرنش در حالی که حتی یه مسترزم نبرده و شاید هیچوقت نبره!! ولی چون رافا رو برده و دوستان ذوق کردن براشون در حد یه خدا بزرگ شده

من از این رو میگم سودرلینگ رو دور شانسه که خب با خوش شانسی اومد تو گروه، تا الان هر کی باهاش بازی داشته واقعا ضعیف کار کرده مثل رافا که اصلا سودرلینگ عالی نبود ولی تو دو ست رافا رو شکست داد و مثل نواک که دور از انتظار بود

من نظرم در مورد سال بعد سودرلینگ رو گفتم، ممکنه درست باشه یا غلط و فقط باید صبر کرد و دید چه میشه!!؟
اون دو قسمتی که رنگی کردم دو حرف کاملا متفاوته کوروش جان
Afshin آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: