11-25-2009, 09:37 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
بله عزیزم، پیشگوئی که نمیشه بهش گفت شاید پیش دید بهترین کلمه باشه!!
من بر اساس تجربه این حرف رو زدم نه از روی باد هوا!! تجربه نشون داده بازیکنائی مثل این تنیسور که یه نیمه ی فصل یا یه فصل حداکثر خوب بازی می کنن فصل بعدش به شدت افت می کنن!! مثال هائی هم هست اگه خواستی بگو برات بزنم...
عزیز البته همه ی هواداران و کلا انسان ها یکسان نیستن، بین هوادارای فدرر هم هستن کسانی که آرزوی چلاقی رافا رو داشتن!!!!  ما بهیچوجه بدی برای کسی نخواستیم، اینکه من میگم سودرلینگ سال بعد نمیتونه مثل امسال باشه نه از روی دشمنی با این بلکه از روی تاریخ و بکگراند در تنیس میگم...
آخه عزیز من در آینده کسی نمیاد بگه سودرلینگ امسال کی رو برد و از کی باخت که!!! همه میگن این تنیسور چه کرده؟ گرند اسلم برده؟ مسترز 1000 برده؟ حتی فینال یه مسترز رسیده؟ تونسته یه 500 بدرد بخور ببره؟؟ همین، دو بار رافا رو برده و یه بار نواکو!!! امسال در حد استاندارد های خودش این تنیسور مشخصه خوب بوده ولی در مقایسه با کل تاپ تن همچین هم تعریفی نبوده که شماها ازش یه غول ساختید 
|
1- تو کلا با پیش بینی هات رافا رو نابود کردی !!! تجربه برای پیش بینی لازمه ولی کافی نیست ... تو تجربشو داری ... دانششم داری ولی فقط وفقط از روی احساسات شخصیت پیش بینی میکنی ... واسه همین هم اکثر پیش بینیهات اشتباه میشه !
2-تو چه علاقه ی وافری داری به بازی با کلمات !!! من گفتم چند سال دیگه همه میگن سودرلینگ فلان کرد؟ من گفتم گرند اسلم برد ؟!! من فقط میگم سودرلینگ امسال بسیار خوب بازی کرد و شایسته ی احترامه ! یعنی احترام قائل شدن واسه یه تنیسور خوب ، حتی اگه دو بار پشت سر هم رافا رو برده باشه ، خیلی سخته ؟!
البته من نمیگم شما حتما باید واسش احترام قائل شی ! میتونی پشیزی هم واسش احترام قائل نشی ، نظر شخصیته و بسیار هم محترم . ولی چیزی که مسلمه اینه که به هیچ عنوان نمیشه پیش بینی کرد که مثلا سودرلینگ سال دیگه خوبه یا بده !
ویرایش توسط Afshin : 11-25-2009 در ساعت 09:39 PM
|
|
|