نمایش پست تنها
قدیمی 11-21-2009, 08:26 PM   #272
ღஜGran Rafaஜღ
Rafa's Fan

آواتار ღஜGran Rafaஜღ

پستها: 656
سپاس: 7,789
در 659 پست 3,780 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ::::::::::::> RAFAEL NADAL

یکی از مصاحبه های رافا که امروز انجام داده بود من این متن انگلیسی را تبدیل به فارسی کردم ببینم چیزی از این مصاحبه می فهمین
بعد از یک سال از درد ، شادی بدون هدف 1 برای رافائل نادال است

رافائل نادال است خواندن Flashman ، MacDonald توسط جرج فریزر ، که در رمان از Wodehouse ص نوشته است : "اگر تا کنون در یک زمان وجود دارد وقتی احساس کردند که از فرشته - - آسمان - وقتی - جدید حیوانات سیاره ، از آن بود که من اولین بار خوانده شده Flashman ".

شبیه ، سپس ، به اورکا لحظه دیدم وقتی که یکی از اولین اعتصاب یک توپ تنیس نادال در مونت کارلو در سال 2003. او یک نعمت غیر مترقبه نجوم ، نور تازه ای درخشان در صورت فلکی ورزشی بود. عینک یک چشمی سر پاتریک مور را از چشم او plopped.

هفته بعد در عرصه O2 در جنوب شرقی لندن ، جایی که او در Barclays ATP مراحل پایانی تور جهانی علیه هفت شخص بالا خود را رقابت - ده بازیکن ، نادال می تواند بدون بازیکن 1 در جهان دوباره. این شات بسیار طولانی است ، اما آنچه که هزاران حفر عمیق به تماشا می توانند مطمئن باشند که هیچ چیزی برای ارائه بهترین اسپانیولی عکس خود را متوقف شده است.

این نادال راه است ، یکی برای او که تا به پرداخت مقدار زیادی از ضربات پنالتی این سال است. او در کردن تایمز در پنجشنبه متوقف شد به دیدار و تبریک گفتن به عنوان تنها او می تواند ، برای تایید او خواهد بود وبلاگ نویسی در طول و در نظر نهایی ، سال تقریبا گذشته است.

او همچنین ارائه دو شگفتی قابل توجه است. اول ، که او باید با داستان یک شخصیت داستانی بریتانیایی که "اجرا می شود از خطر مصرف شود ، betrays آشنایان در کوچکترین انگیزه ، bullies و ضربان بندگان با ذوق ، تخت ¬ های در دسترس هر زنی ، حمل کردن می تواند هر گونه استفاده نا مشروع او با شتاب ، gambles boozes و شوق و ذوق ، و در عین حال ، از طریق ترکیبی از شانس و حیله گری ، در پایان هر دوره به عنوان یک قهرمان و تحسین شده ".

نه کاملا نادال ، به غیر از بیت آخرین. Xisca Perello ، دوست دختر او ، آن را برای او خرید. "این در مورد فرد از بریتانیا ، نه؟" او می گوید. "من دفعات بازدید : 100 صفحات ، خیلی خوب است."

دوم خشم بود -- گاهی اوقات نادال نشانی از خشم را -- که به وجود آمد زمانی که موضوع تبدیل به تکه های غیر داستانی اینچ است که دارای ستون newsprint از آنجایی که این اولین serialised مصرف کاغذ باز ، خاطرات آندره Agassi ، سه هفته قبل. centrepiece از serialisation این بود که آمریکایی سابق جهان بدون 1 meth کریستال در سال 1997 گرفته شده بود و دروغ در مورد آن را به هئیت داوری شغلی مستقل و تغلیظ را به پوست خود را ذخیره کنید. نادال pauses و نفس عمیقی می کشد.

"من این کتاب را بخوانید ، اما او حق است از همه چیز و گفت نه ،" او می گوید. "او گفت : او متنفر تنیس -- که غیر ممکن است. نقش یک بازیکن به مدت هشت سال و او غنی می شود و او نیازی نیست که برای بازی و پول شما است که از آنها بدم میاید؟

"مرا؟ من عاشق تنیس ، من عاشق ورزش به طور کلی ، من عاشق دیگر ورزش ها بیش از تنیس ، حقیقت است. من آنچه در مورد او گفت : تغلیظ و کریستال [meth منفور]. عقیده من این است که آنچه او برای ما وحشتناک است ، برای بقیه ی بازیکنان ، برای ورزش بدی دارم ، و از آن آسان است می گویند در حال حاضر ، اما چرا او نمی شد گفت این در سال 1997؟

"حالا او آزاد است ، که اکنون او می گوید آنچه که وی احساس است. در حال حاضر ، چرا که کسی به او پرداخت مقدار پول ، او می گوید این چیزها ، نه بخاطر اینکه شما میخواهم بگویم که.

برای تنیس وحشتناک "است. تاریخچه تنیس در ورزش بسیار تمیز است. اگر او [آن را] در سال گذشته ، در حال حاضر من می گویند او باید تا بسته است و نه چیزی می گویند زیرا او مدیون تقریبا همه ، او به تنیس دارد ، و می شود که به او شده است. تنیس است بخش بزرگی از آن ، چنان است که آن را عادلانه تنیس میشود به این نوع از چیزی؟ "

نادال تا به حال به بیش از حد طولانی با زمزمه حقه باز در مورد هیکل خود را از کشورهای مصرف کننده تغلیظ توطئه ها چه کسی می تواند خود را به این باور نیست که کسی تا جسمی عطا می تواند ادعا تمیز. این توهین به همه او ایستاده است و برای نقش.

در واقع ، هنگامی که مردم او را ملاقات برای اولین بار ، برداشت دوم خود (آنها می توانند اول می کند زیرا آنها فقط در اطراف آورده شده است) به یاد داشته باشید نه این است که او جایی است به بزرگی بودند در نزدیکی فکر او بود.

"همه آن زمان رخ می دهد ،" نادال می گوید. "وقتی که کسی برنده [[او آخرین چیزی بود در رم شش ماه قبل] آنها نگاه بزرگتر ، آنها عضله بیشتر. بسیاری از مردم نگاه و گفت ، 'این پسر از دست دادن وزن است' ، اما واقعیت این است که من دقیقا همان -- 86 کیلو. به این دلیل است من تی شرت بدون آستین و یا Ŧ تنگ می پوشند نه شرت. این تصور است. وقتی من برنده دوباره ، آنها خواهند گفت ، 'نگاه رافا چقدر بزرگ است!"

مقامات فرانسوی تغلیظ ضربه بر درب اتاق خواب او بود در پاریس در هفته گذشته در 9 بعد از او دو مسابقات پی در پی بیش از دو ساعت ، از دوم تا اواخر که به پایان رسید او به تخت نمی کردم 2 تا بازی کرده بود.

"من کمی خسته شدن از این موضوع ، تمام مدت ، بعضی از خبرنگاران در این کشور [فرانسه] در باره تغلیظ من صحبت می کنند.

من به حال بسیاری از تغلیظ بسیاری از گروه شاهد در سال جاری و هفته گذشته آنها مرا در اتاق من در 9 لمس در صبح ، "او می گوید.

گفت : "من کاملا عاشق این ورزش. من می خواهم مردم منصفانه نیست و به نظر من همین است -- راهی است که افراد سعی می کنند که تمیز هستند ورزش ندارند به راه راست نمی باشد.

"من می خواهم ورزش پاک ، من می خواهم نشان نمی کنند. من کاملا مورد [Yanina] Wickmayer و [خاویر] Malisse [پشتیبانی Belgians که برای یک سال برای عدم وفا به تعهدات ناخالص سازی ، تصمیم گیری در برابر آنها با شور و نشاط جذاب ممنوع اعلام شده است] ".

جالب توجه است ، با توجه به همه چیز ، که نادال راجر فدرر می تواند به نقطه پیپ بالا ، اگر چه او احتمالا نیاز به پیروزی در همه مسابقات پنج O2.

از کنار شده است وجود دارد عدم اجراء تا به دنبال او به شدت rediscover کامل خود ، مجبور به داشتن با tendinitis در زانو خود را ادعا کردن از تاریخ و صدمه به عضلات شکم ، تا در مونترال در ماه اوت برداشت. واقعی ، خود effacing لبخند پنهان است حس سرخوردگی است که او نمی باشد کاملا وجود دارد نشده است. اینها فیزیکی عوارض جانبی. زندگی او را به آشفتگی بیشتر از همیشه در ماه مه انداخته بود که او متوجه باشند که از ازدواج پدر و مادرش 'irretrievably پایین شکسته شده بود.

در ویمبلدون امسال ، زمانی که او باید دفاع شده عنوان بزرگ ترین زندگی خود ، نادال بود و تلاش برای آشتی دادن پدر و مادرش ، سباستین و آنا ماریا ، و کمک به خواهر کوچکتر او ، ماریا ایزابل ، از طریق یک واقعه آسیب زا.

"تمرکز من روی هر چیزی بود دقیقا درست نیست ،" او می گوید. گفت : "این بسیار دشوار بود لحظات. من نمی خواستم به بیرون رفتن از خانه ، به ساحل ، من بیشتر از حد معمول پایین بود.

"خانواده همیشه بسیار مهم است و آن را در آن زمان مهم بود که با کسانی که من اعتماد به نفس می شود به اطراف باشد. ما خیلی صحبت کردیم و در حال حاضر احساس می کنم بهتر و بهتر شد در مورد وضعیت. من خوب.

"این سال هفتم من در این سفر و در این لحظه ، در 23 ، من برنده شش خاله با سر عنوان ، کارشناسی ارشد سری 15 ، 36 و دو مسابقات جام دیویس ، با احتمال یک در ادامه در بارسلونا در دو هفته است. حتما ، من نه به حال این بهترین لحظه های سال است ، اما احساس می کنم -- چگونه می توانم گفت این؟ -- می توانم بگویم با تشکر برای زندگی است. زندگی من بودن خوب است ، خانواده ام ، دوستانم ، سلامتی خوب است ، مشکلات پشت سر من و همه چیز را به خوبی در حال حاضر در حال کار. چگونه می توانم می شود و نه با این خوشحالی؟ "

بله ، او می گوید ، در وقتی که او بار می خواهم ساعت را به عقب وجود دارد. او پدر و مادرش می شود و شادی با هم دوباره می خواهم. او را نه در رابطه با این بازی مادرید -- "من با زانو در من به قتل رسید ،" او می گوید. "اما اگر من در مادرید ندارد ، چگونه می تواند من تضمین می کنند که من 100 درصد شانس در رولاند Garros کرده اند که مشکل بود."

نادال از دست داده در دور چهارم از باز فرانسوی ، پایان دادن به 31 - مسابقه خود را برنده خط وجود دارد ، به رابین Söderling ، اهل سوئد حریف خود را در اولین مسابقه خود را در لندن در بعد از ظهر دوشنبه است.

هر اتفاقی هم بیفتد ، نادال را به سر یدلایمخیرات 2010 و اعتقاد داشتند که او را برای خاله عنوان دوباره با شدت بهم زدن ، با تیم خود را در پشتیبانی سخت ، unswerving ادعا ، عموی او تونی ، مربی و مربی ، به پیش.

"عمو دایی است ،" نادال می گوید. "او بیش از مربی است و باید بگویم به لطف او برای همه او را در زندگی ام به من داده. من به حال بسیاری از پیامها ، نیز ، از آنهایی هستند که من در دنیا نمیدانم که من در لحظه های بد بود. احساس می کنم قلب مردم است. "و آنها احساس کرد.

ღஜGran Rafaஜღ آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ღஜGran Rafaஜღ به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: