نمایش پست تنها
قدیمی 11-21-2009, 12:59 AM   #262
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
فرید جان هر تورنمنتی با هر سطحی موقع اجرای اون سطح میتونن سرعت رو کم و زیاد کنن، مثلا همین امسال شانگهای، دایرکتو تورنمنت گفته بود سطحی در نظر گرفتیم که نه تند باشه نه کند، پس تا حدود زیادی دست خودشونه.
GreenSet هم بالطبع صد در صد کیفیتش تو تورنمنتهای مختلف فرق میکنه ولی من احتمال میدم مسئولین باید به طور طبیعی سعی کنن تورنمنت شبیه شانگهای باشه چون به هر حال بازمانده اونه، این حدس منه. همونجوری که شما گفتی تا تورنمنت برگزار نشه هیچی چیزی معلوم نمیشه. ولی عاقلانه اش اینه یه تورنمنت از این سال به اون سال از این رو به اون نشه، البته از این کارا خیلی شده، باید منتظر موند ...
والا راجع به تغییر سرعت سطح بازیها هنگام کار گذاشتن من بی اطلاعم ( اما میدونم که مثلا مسابقات US Open که بر روی Decoturf برگزار می شود چون هر ساله سطح از نو کار گذاشته می شود سرعت سطح در هفته اول نسبت به هفته دوم کندتره)
اما یادمه که یک بار به سایت سازنده سطوح Decoturf رفتم ( ساید هم شرکت Plexipave بود , دقیقا یادم نمیاد ) دیدم که سطوحی رو که برای فروش گذاشته رو خریدار می تواند انتخاب کند مثلا نوعی Decoturf بود که سرعتش رو تو کاتالوگش متوسط زده بود یکی دیگه رو سریع , خلاصه همه نوع سطح Decoturf ی داشت که بسته به سلیقه خریدار کدهای مختلف و قیمتهای متفاوی و اطلاعات فنی متفاوت داشتند.
Farid آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: