نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
دوست عزیز من یک Preview روز قبل از بازی Federer راجع به بازی وی با Benneteau نوشتم اما هیچیک از طرفداران Federer بهشون بر نخورد که بگند چرا شما میگی Federer به Benneteau خواهد باخت.
اما یک پست زدم و گفتم به نظر من Nadal از گروهش صعود نخواهد کرد اینهمه جنجال درست شد.
از لطف شما ممنونم
|
فرید جان اگه منظور شما من هستم من خدمتت توضیحی عرض می کنم:
شما بهیچوجه با قاطعیت نگفتی بنه تیو فدرر رو میبره بلکه گفتی برای فدرر دردسر ایجاد می کنه، که با توجه به بازیهای قبلی این مهم عقلانی بنظر می رسید! مسلما اگه میگفتی نادال شانسش برای صعود از گروهش 5 درصد هست کسی ناراحت نمیشد چون برای سید دوم مسابقات هر چقدر هم که ضعیف در حال حاضر بازی کنه حداقل 30 درصد شانس صعود از گروهش قائل میشن در حالی که شما بالکل منکر شانس برای رافا شدی!!!
البته من اینجا بازم میگم نظر هر کسی محترمه، ولی نظریات من و شما بهیچوجه ملاک نتایجی که کسب میشه نیست و صرفا میتونه صحیح باشه یا غلط... ولی شمائی که همه ی ما به دقیق بودن قبول داریم انتظار نمیرفت اینطوری بکلی منکر شانس حتی یک درصدی رافا بشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
اولا من طرفدار Federer نیستم
ثانیا منطق از نظر شما و سایر هواداران دو اتیشه Nadal یعنی:
Nadal خوش اخلاقترین , با معرفتترین , فنی ترین , تکنیکی ترین , پر افتخارترین , با مرام ترین , خوش قیافه ترین , دوست داشتنی ترین بازیکن تاریخه
و هرکسی هم که غیر از اینها رو بگه در نظر شما بی منطق به حساب میاد.
|
در مورد این پست شما هم من هیچوقت همچین چیزهائی نگفتم، بله من بعنوان یه هوادار دو آتیشه ی رافا شیفته ی بازی، اخلاق و رفتارش هستم ولی سعی می کنم همیشه از روی خرد حرف بزنم... این چیزهائی که شما گفتی موارد و سلایق شخصی هستن و من هیچوقت سعی در تعمیم اونها به کل هواداران یا تنیسور ها نکردم!