اون کار فقط برای بالا بردن Bounce توپه همینو بس!!!
فقط
نخیر اون کار برای حاشیه امنیت بیشتر ( Margin of Error ) و کمتر خطا دادن است اون چیزی که شما می گید در اولویت دوم قرار داره
خب اینم بحثی نداره
چون هر چه توپ از ارتفاع بیشتری فرود بیاد بیشتر هم ارتفاع میگیره
یکی از علتهای اینکه جواب دادن سرویس بازیکنان بلندقدی مانند Karlovic اینه که توپها از ارتفاع خیلی بالا زده می شوند و پس از برخورد با زمین ارتفاع بیشتری می گیرند و بازیکنان باید برای جواب سرویسهای اینگونه بازیکنان از بالای شانه ها انها را جواب دهند ( به قول یکی از دوستان Karlovic از روی پشت بوم سرویس می زنه ).
اون جمله شما چه قبول داشته باشید چه نه غلطه !!! نه اینکه من بگم، درستش اینه
بدون شک ضربات Top Spin با Net Clearance بالا (همانند ضربات نادال) بیشتر باعث Bounce بیشتر توپها می شود
جمله من غلط نیست ارتفاع بالاتر برخورد توپ با زمین هم باعث بیشتر شدن ارتفاع پس از برخورد توپ با زمین می شود که اینو از یک بچه 4 ساله که داره توپ بازی میکنه هم بپرسی بلده وقتی میبینه که اگر توپ رو از ارتفاع 1 متری بندازه کمتر نسبت به وقتی که از بالکن خونشون بندازه پائین ارتفاع می گیره.
جمله من تخصصیه که یک بچه 4 ساله نمیدونه:
بدون شک Top Spin بیشتر باعث Bounce بیشتر توپها می شود و ظربات Flat کمتر Bounce می کنند.
شما اومدی به جمله من یک جمله اضافه کردی که عامیانس و یک بچه 4 ساله که توپ بازی میکنه و هر کسی می دونه
بدون شک ضربات Top Spin با Net Clearance بالا (همانند ضربات نادال) بیشتر باعث Bounce بیشتر توپها می شود.
نه اینکه من بگم تحقیقات میگن،
تحقیقات که نمی خواد
شاید به تحقیقات برنامه کودک احتیاج داشته باشه که از بچه ها بپرسند که پسر گلم اگر شما توپی رو بندازی زمین بیشتر بالا میاد یا بری از بالای بالکن بندازی
ویرایش توسط Farid : 11-19-2009 در ساعت 03:41 PM
|