نمایش پست تنها
قدیمی 11-19-2009, 12:28 AM   #89
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
خب فرید جان این رکورد ها رو من خودم تو صفحه ی قبل نوشتم که! من میدونم Match Up با Head 2 Head متفاوته، ولی مثلا رافا وقتی تو 4 بازی و مجموع 15 ست فقط 5 ست به سودرلینگ باخته و تو دو بازیشون فقط 11 گیم باخته!! چطور میشه با یه برد سودرلینگ گفت خیلی بازیش به بازی رافا میخوره و براش دردسر ساز میشه؟؟ باز اگه تو تمام بازیهاش با رافا براش دردسر ایجاد میکرد من قبول میکردم که از نظر Match up برای رافا قدر هست
خب رکورد Djokovic رو اشتباه نوشتی (3-5 ) که درستش 3-6 ه , برا همین من دوباره H2H ها رو نوشتم در ثانی ما داریم راجع به Hard و Indoors حرف میزنم , نه
نه دوست من نمی دونی که متفاوته وگرنه وقتی که من از Match Up حرف می زدم شما از H2H حرف نمی زدی
ما داریم راجع به Hard و Indoors حرف میزنم , خب شما می خواهی کلی حرف بزنی:
راجع به Soderling هم داری اشتباه می کنی این دو با هم 14 ست بازی کرده اند نه 15 ست
9 ست Nadal برده و 5 ست Soderling
Wimbledon هم که یادته شرایط چگونه بود و بازی چند روز طول کشید ( به خاطر بارش باران ) و همه می دونند که Nadal در این شرایط بهتر از هر کسی خودش رو با شرایط وفق می دهد , شاید اگر باران نمی باید نتیجه دیگری رقم می خورد.
در Rome هم که بازی در شب برگزار شد که شرایط بازی در شب با روز متفادته و خیلی کند تره , اما با این حال شروع بازی رو که یادته که خود Nadal هم در مصاحبه بعد از بازیش گفت که من می تونستم در ست اول به جای اینکه 4-1 پیش باشم 1-4 عقب باشم , ست دوم هم اون اشتباه داور که اعصاب Soderling رو به کلی به هم ریخت و در نمایش Hawk Eye هم معلوم شد که حق با Soderling بوده.
راجع به French Open ها هم
در سال 2006 از توپهای بسیار سنگین Dunlop استفاده می شد که Winner زدن با اون توپها فقط یک رویا بود ( اون هم در برابر Nadal ) و از سال 2008 به بعد از توپهای بسیار سریع و سبک Dunlop استفاده شد که نتیجشو امسال دیدید.
شما از القابی که به Soderling می دید معلومه که چقدر از روی تعصب حرف می زنید و چقدر از برد Soderling در مسابقات French Open امسال در برابر Nadal زورتون گرفته.
Farid آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: