نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
بارها گفتم بازم میگم رافا بعد از مصدومیتش 360 درجه فرق کرده،
من با این قضیه مخالفم و قبلا هم توضیح داده ام
وقتی فرید میگه " با این قرعه کشی به نظر من Nadal به هیچ وجه نمیتونه از گروهش صعود کنه " یعنی بدون شک هیچ شانسی برای رافا نیست و این هیچ معنی دیگری جز دست کم گرفتن رافا نداره
کوروش جان من گفتم به نظر من
نظر شما و تمامی کارشناسان دنیا هم محترمه ( اما من به تنیس به دید Match Up نگاه می کنم , هیچکدام از این 3 بازیکن Match Up خوبی برای Nadal نیستند )
مثلا وقتی که من در Preview هام در طول چند سالی که نوشتم می نوشتم Nadal به هیچ وجه Match Up خوبی برای Federer نیست , ایا من Federer را دست کم می گرفتم؟
|
فرید جان همونطور هم که افشین در بالا اشاره کرده من هم باهاش موافقم، بنظرم تنها چیزی که از اون رافای قبل از مصدومیت مونده روحیش هست... نه ریترنش مثل سابقه، نه فرهنداش و نه حتی Passing Shot هاش! اکثر باختاش طی این 2-3 ماه هم بیشتر ضعف ریترن کردنش رو آشکار می کنه...
در مورد Match Up هم که شما گفتی، من هم موافقم تو تنیس خیلی این قضیه مهمه ولی مطلبی که هست مثلا در 4 بازی بین رافا و سودرلینگ این تنیسور سوئدی تنها در 2 بازی تونسته برای رافا دردسر ساز بشه، یا داویدنکو فقط روی هارد تونسته اونم طی یکسال و نیم اخیر برای رافا حریف قدری بحساب بیاد... در صورتی که مثلا رافا در تمام سطوح و تمام مراحل تونسته برای فدرر حریف خطرناکی بشه پس اگه کسی بگه رافا از نظر Match Up برای فدرر اصلا خوب نیست غلو نکرده تازه فدررم دست کم نمیگیره چون همینگونه هم بوده!!