11-17-2009, 02:37 PM
|
|
Forum Expert
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
همینارو فرید جان، رافا تکلیفش با خودش معلوم نیست بعضا، قبل از بازی با چلیچ تو بیجینگ مصاحبش رو من اون موقع تو فروم هم گذاشتم تو هر دو خط 6 باز گفته بود من برای اینکه بخوام سطحمو حفظ کنم باید تهاجمی تر باشم به طور عجیبی تاکید میکرد، بعد جلوی جلیچ تا اومد جم بخوره نفهمید چی شد بازی رو باخت خودشم تو همین مصاحبه اخیرشم گقت خیلی از اون باخت ناراحته. بعد اومد شانگهای قبل از بازی به داویدنکو بود فک کنم، خیلی سخت در مقابل سوال خبرنگار جبهه گرفت، که نه من هر وقت دلم بخواد و احساس کنم دفاع میکنم هر وقت نخوام نمیکنم خیلی تند برخورد کرد و معلوم بود دوباره برگشته سر خونه اول یه بازی سراسر تدافعی. آخه من از این حرصم میگیره میتونه و نمیکنه حالا چرا نمیدونم، دیروز داشت بازی رافا و مونفیس رو تو نیمه نهایی رم 2006 نشون میداد رافا اصلا اینقدر Passive نبود، خیلی از ضربات عمیق به قصد Winner نه Error حریف، ولی حالا مقابل آلماگرو مصدوم که اصلا تکون نمیخوره باز میترسه تهاجمی تر بشه. یه مربی باید نذراه یه بازیکن اینقدر Passive بشه. البته مسلما Toni اینارو بهتر میدونه ما که از همه شرایط اگاه نیستیم.
|
یه مصاحبه از Federer فکر کنم در US Open گذاشتم ( شاید هم تو Cincinnati گذاشتم )
پیدا کردنش سخته اما مفهومش این بود:
" شما وقتی که به ATP تور پا میزارید یک استیل و یا سبک بازی مشخصی دارید , و یک نوع خاص بازی می کنید , در طول سالیان سال سعی می کنید انرا adjust کنید و روشهای جدید را در بازی خود اضافه کنید اما در پایان شما همانگونه بازی می کنید که روز اول به ATP Tour امده اید. "
ببین Nadal سعس میکنه Aggressive تر بازی کنه اما اگر مصاحبه Federer رو ملاک قرار بدهیم توی طبیعت بازیش نیست , و در مواقع حساس بازی ( Pressure is always on the better player , بنابراین استرس و فشار همواره بر روی Nadal که نفر دوم جهان است می باشد ) توپهاش Short می شوند و اجازه دیکته کردن امتیازات را به حریف می دهد.
مثلا من خودم طرفدار Blake م , باید بگم که سرعت حرکتیش در زمین عالیه و اگر بخواهد می تواند خوب دفاع کند و با برگرداندن توپهای اضافه تر حریف رو دچار مشکل کند اما در طبیعت بازیش نیست و می خواهد در حالیکه تحت فشار قرار گرفته Winner بزند که معمولا هم Error م یدهد.
|
|
|