نمایش پست تنها
قدیمی 11-17-2009, 02:23 PM   #307
Mohammad
Tech Support
 
آواتار Mohammad
 
تاریخ عضویت: Nov 2008
پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
اما محمد جان ( و یا سایرین طرفداران Nadal ) پاسخ من رو ندادید:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟
جواب من
حالا شما به عنوان یک مربی چه کاری رو باید از Nadal بخواهید؟
همان کاری رو که بلده انجام بده:

خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش سومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که دو شش دارند سه تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
باور کنید یا نه ( Believe it or not )
تنها چیزی که یک مربی می تواند قبل از بازی به Nadal بگوید همین هاست که با نگفتنش هم فرقی نداره چون اگر هم نگه Nadal همین کارها را می کند.
بنابراین:
Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارد چرا : چون مربی هر کاری رو از Nadal بخواهد وی قادر به انجام دادن ان نیست.
همینارو فرید جان، رافا تکلیفش با خودش معلوم نیست بعضا، قبل از بازی با چلیچ تو بیجینگ مصاحبش رو من اون موقع تو فروم هم گذاشتم تو هر دو خط 6 باز گفته بود من برای اینکه بخوام سطحمو حفظ کنم باید تهاجمی تر باشم به طور عجیبی تاکید میکرد، بعد جلوی جلیچ تا اومد جم بخوره نفهمید چی شد بازی رو باخت خودشم تو همین مصاحبه اخیرشم گقت خیلی از اون باخت ناراحته. بعد اومد شانگهای قبل از بازی به داویدنکو بود فک کنم، خیلی سخت در مقابل سوال خبرنگار جبهه گرفت، که نه من هر وقت دلم بخواد و احساس کنم دفاع میکنم هر وقت نخوام نمیکنم خیلی تند برخورد کرد و معلوم بود دوباره برگشته سر خونه اول یه بازی سراسر تدافعی. آخه من از این حرصم میگیره میتونه و نمیکنه حالا چرا نمیدونم، دیروز داشت بازی رافا و مونفیس رو تو نیمه نهایی رم 2006 نشون میداد رافا اصلا اینقدر Passive نبود، خیلی از ضربات عمیق به قصد Winner نه Error حریف، ولی حالا مقابل آلماگرو مصدوم که اصلا تکون نمیخوره باز میترسه تهاجمی تر بشه. یه مربی باید نذراه یه بازیکن اینقدر Passive بشه. البته مسلما Toni اینارو بهتر میدونه ما که از همه شرایط اگاه نیستیم.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: