اما محمد جان ( و یا سایرین طرفداران Nadal ) پاسخ من رو ندادید:
یک مربی چه تاکتیکی در زمین میتونه به Nadal بگه که وی توانائی پیاده کردن اون تاکتیک رو داشته باشه؟
جواب من
حالا شما به عنوان یک مربی چه کاری رو باید از Nadal بخواهید؟
همان کاری رو که بلده انجام بده:
خب Nadal جان مثل همیشه انقدر توپ به زمین حریف برگردان تا بالاخره وی unforced-error بدهد , شش سومت رو که دنبالت اورده ای پسرم ( چون من فکر می کنم که Nadal بر خلاف همه انسانها که دو شش دارند سه تا شش داره [ دوپینگش همینه رفته یک شش اضافی کار گذاشته ] ) , خب این بازیکن که امروز باهاش بازی داری خوشبختانه بکهندش ضعیفه و قدش هم کوتاهه و بکهدش هم یک دست هست بنابراین برو و انقدر Forehand Crosscourt ه Top-Spin دار ( توپها با ان Spin ی که Nadal به روی توپ میگذارد و در تاریخ تنیس بی همتاست [ حدود 1600 دور در دقیقه ] پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند ) روی بکهندش بنداز که بیچاره شه و 99% موارد هم سرویستو به روی بکهندش بنداز , اوه Serve & Volleyer هم که هست دیگه هیچ چی برو پسر گلم Pass ش کن. خب ریتم بازیش هم که سریع دیگه هیچی برو انقدر بین امتیازات وقت تلف کن تا بازیشو از ریتم بندازی و نفست هم تازه بشه ( بی خیال 20 ثانیه وقت بین امتیازات چون داورها جرات نمی کنند که این قانون را درباره تو که نفر دوم جهانی اعمال کنند اگر هم بکنند یک بار بیشتر اینکار را نمی کنند که امتیاز از دست ندی )
باور کنید یا نه ( Believe it or not )
تنها چیزی که یک مربی می تواند قبل از بازی به Nadal بگوید همین هاست که با نگفتنش هم فرقی نداره چون اگر هم نگه Nadal همین کارها را می کند.
بنابراین:
Nadal هیچ احتیاجی به مربی ندارد چرا : چون مربی هر کاری رو از Nadal بخواهد وی قادر به انجام دادن ان نیست.
|