با سلام
خب در بیشتر موارد شما هم نظرات مخالف با نظر من ندادی اما در چند مورد باید بگم که
میدونه به اندازه Federer مستعد نیست تو هم مصاحبه هاشم بارها و بارها گفته!
به نظر من دو کلمه بی مفهومند:
1- شانس : ممکنه شما در یک لحظه در یک کار شانس بیارید اما اگر در ان کار ثبات داشته باشید هر چه هم که به قول معروف بد شانسی بیارید موفق می شوید.
2- استعداد: من استعداد رو اینجوری معنی می کنم : هوش و علاقه و پشتکار و انتخاب راه و روش مناسب برای رسیدن به هدف.
1- من خودم اساسا با سرویسهای Rafa مشکل دارم هم Placement هم Pace.
در این زمینه باید بگم که هنگامی که از طرف AD Court سرویس Slice میزنه از لحاظ Placement عالیه.
3-ولی Rafa به علت استفاده از Western Grip نیست که نمیتونه Hard تر بازی کنه
منم نگفتم Hard تر گفتم Flat بزنه
Hard با Flat متفاوته بازیکنانی هستند مانند Hewitt - Ferrer - Tipsarevic که ظربات Hard ی ندارند ولی نوع ظربه زدنشون Flat ه بنابراین هنگامی که بر روی سطوح سریع مانند چمن و یا برخی سطوح Hard که Low Bounce باشند بازی می کنند ( یکی از علت موفق بودن Hewitt در Wimbledon بر خلاف سبک بازیش که Defensive Counter Punchers ه و Big Server هم نیست همین استفاده از ظربات Flat ه ) توپهای انها Skid through the court می شود و زمان را از حریف برای جواب دادن ان ظربه می گیرد.
مثلا Andreev هم از Western Grip استفاده می کند و بعد از Nadal بیشترین Top Spin رو از طرف فرهندش بر روی توپها میزاره. ( البته باید گفت که سبک بازی Andreev سبک Ultra Agression ه که نقطه مقابل سبک بازی Nadal است )
ضربات Topspin فورهند Rafa تا 4900 در بیشترین حالت و متوسط 3200 در دقیقه دور خودش میچرخه. اون امار شما فک کنم قدیمی تر باشه.
من این مطلب رو سال پیش در سایت Tennis خوندم که Swing های مختلف فرهند Nadal رو با هم مقایسه کرده بود و گفته بود هنگامی که از Figure 8 استفاده می کند حدود 1600 دور در دقیقه توپها چرخش دارند.
اما محمد جان میدونی 4900 دور در دقیقه یعنی چی فکر کنم این بابا کمی که نه بیش از اندازه غلو کرده.
فرید جان همه انسانها دو تا شش دارند چپ و راست!
rio جان ( شرمنده من اسم شما رو نمیدونم ) پس اگر اینطوریست Nadak ممکنه سه تا شش داشته باشه.
|