نمایش پست تنها
قدیمی 11-15-2009, 03:06 PM   #217
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط md24 نمایش پست ها

نه میلاد مسئله این نیست که چون عناوین زیادی برده مربیش خوب بوده یا نه / اینکه در این سالها چه چیزایی یاد گرفته مد نظره کاملا مشخصه که تکنیکش نسبت به نامبر وان کمتره و این وظیفه مربیش بوده که اموزش بده / یادم میاد راجر وقتی نتایج خوبی نگرفت خیلی راحت مربیش رو چینج کرد ولی نمیدونم چرا رافا اینکارو نمیکنه / احتمالا بخاطر فامیل بودن هست / من کلا گفتم و ربطی به برد و باختاش نداره / میلاد این درست نیست اگه اینطور بود چندین بار که رافا بازی داشته و نبرده یا خوب بازی نکرده با دوستان بحث نمیکردم / من نمیگم نقشی نداشته خیلیم زحمت کشیده اما تنیسوری که فقط بخواد با فورهند وبکند قدرتی بازیش رو ببره انرژی زیاد ی مصرف میکنه و به قول افشین باعث مصدومیت میشه .شرایطی که برای دل پوترو هم هست در حال حاضر .. انچنان ضربات محکمی میزنه که باعث مصدمیتش شده .

هر کسی به اون اندازه که توانایی و استعداد داره، تنیس بازی می کنه
به قول ممد، فکر می کنید رافا تمرین سرویس نمی کنه؟
چرا خیلی می کنه، ولی نمی تونه بهتر از این بزنه.

همه که نمی تونن شبیه راجر فدرر بازی کنن.
هر کسی با توجه به توانایی و استعداد هاش در زمین، بازی می کنه
رافا هم بازیش کامل نیست، ولی خوب سعی و تلاش و روحیه اش رو هر کسی نداره

اگه قرار باشه بخاطر محکم ضربه زدن به توپ یه بازیکن مصدوم بشه که فرناندو گونزالز و سونگا باید تاحالا تنیس رو کنار گذاشته باشن

دلیل مصدومیتهای نادال، ورجه وورجه کردن توی زمینه
این که خیلی می ده، توپهایی که هیچکی برای رسیدن بهشون تلاش هم نمی کنه، می ره بر می گردونه
تو خودت به حرکاتش داخل زمین نگاه کن، بارها دیدم لیز خورده روز زمین، در حالت کاملا نا متعادل توپ رو برگردونده
معلومه که به زانو چقدر فشار میاد
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: