نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr
جاش که میمونه،حالا نه به اندازه خاک
من فکر کنم که قانون چلنج عوض شده،و دیگه با دیلی هم چلنج بدی قبول میکنن
یو اس اپن پارسال بیشتر از 3-4 ثانیه میشد هیچ داوری قبول نمیکرد
تا حالا راجر و گونزو به این موضوع اعتراض کردن
امروز با ضعیف کار کردن خط نگهدارها نشون داده شد که بودن چلنج از نبودنش بهتره (از نظر من)
و اگه چلنج نبود چندجا حق به حقدار نمیرسید،یه جا هم که حق نیکلای خورده شد.
|
معمولا چون زمین هاردکورت از سیمان تشکیل میشه و توپ ها هم Fluffy هستن تکه های پر توپ به زمین می چسبه (بخاطر قدرتی که بازیکن باهاش به توپ ضربه میزنه!!) و بازیکن ها هم دنبال همون میگردن!! قانون چلنج هم همون قانون قبل هست و گزارشگران هم تو این مسابقات زیاد تعجب کردن چون قانون Hawk-Eye میگه بلادرنگ باید چلنج بدی! ضمنا وقتی داور نتیجه رو اعلام کرد چلنج پذیرفته نیست... ولی اینجا حداقل زمانی که بین امتیاز و چلنج بازیکنا صرف شده 10-15 ثانیه بوده
اینجور مسائل به سلیقه ی داور ربط داره که اجازه بده یا نده!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr
امیدوارم که کوروش یه کم فهمیده باشه که خیلی احساسی و از روی تعصب اظهار نظر میکنه
محمد چون عاشق حساب میشه،جریانش جداست
|
نه من احساسی نظر نمیدم تو کل کل ها خوب مسلمه کسی از موضعش کوتاه نمیاد ولی من خودم به افت شدید رافا اعتراف کردم و امروز هم فوق العاده ضعیف بازی کرد... من مطمئنم رافا بهتر از قبل برمیگرده و نتایج ضعیف 2-3 ماه اخیر رو یکجا جبران می کنه! من هیچوقت از رافا قطع امید نمی کنم حتی وقتی Match Point عقبه من منتظر بازگشتش هستم الانم نمیگم به ادامه ی فصل ناامیدم ولی انتظاری ندارم انتظار دارم دست گرمی بازی کنه برد فوح المراد نبرد به جهنم!!
مهم فصل بعده که تو ماههای اولش طبیعتا امتیازات زیادی باید دفاع کنه ولی این مواقع فصل از مسترز مادرید تا الان امتیازات کمی گرفته و فصل بعد باید این موقع جبران کنه تا هم مقام های بیشتری بگیره هم رنکینگش رو ارتقا بده...