نمایش پست تنها
قدیمی 10-18-2009, 03:44 PM   #769
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

خب مسترز تقریبا عجیبی بود. مصدوم زیاد داد.

من میترسیدم داویدنکو هم مصدوم بشه!

خوان، اندی، ایوان، فیلیسیانو کسانی بودن که در حین بازیها کنار کشیدن; فدرر و مورای هم قبل مسابقات کنار کشیدن!

در کل تورنمنت جالی نشد ولی شاید بر خلاف نظر بعضیا سطح میزبانی مسابقات بالا و خوب بود. در واقع شرقی ها همیشه برای میزبانی یه کارایی میکنن که بقیه رو متقاعد کنن واسه سالهای بعد!

شور تماشاگران هم زیاد بود هر چند که حرفه ای تشویق نمیکردن و بعضا وسط رالی های حساس سر و صدا زیاد بود.

اما نحوه پخش صدای تنیسورها برای بیننده تلویزیونی جالب نبود مراسم بعد فینالو میگم.

اما فینال:

یه جورایی از قبل مشخص بود که رافا نمیتونه حریف داویدنکو بشه

اول برمیگردیم به شرایط رافا که بعد مصدومیتش هنوز نتونسته یه تنیسور خیلی خوب رو ببره، البته رافا همیشه این موقع فصل یا مصدومه یا خسته ولی امسال مصدومیت خیلی زود سراغش اومد.

به نظر من تا ملبورن نباید منتظر درخشش رافا بود. بختش تو مسترزکاپ هم خیلی کمه چون اونجا تاپ 8 هستن و همه قدر! فدرر، مورای، نواک، دلپوترو، رادیک، نیکولای و حتی نفر هشتم هم برای رافا حریفانی بسیار سخت هستن!

با نظر میلاد هم موافقم. فینال اصلی بازی نواک با نیکولای بود. هر چند که اون بازی به نظر من زیاد سطح بالا نبود. ارورها زیاد بود. نواک هم اگه بخواد اینجوری ادامه بده وضعیتش بدتر میشه. رو هر توپی این بشر اعصابش خورد میشه و غرولند میکنه. باید خیلی بیشتر از اینا به خودش مسلط باشه. اون لبخند بعد بازی هم دردی رو ازش دوا نمیکنه. باید دلش به حال استعدادش بسوزه و از نظر روانی رو خودش کار کنه. نباید زود از کوره در بره. کلا من از بازیش خیلی خوشم میاد ولی از قیافش و اون ژستاش نه! غرورش زیاده و کاذب!

نیکلای هم مثل میامی 2008 مسلط بازی کرد و اگه سرویسش در سطح بهتری بود خیلی راحتتر رافا رو میبرد.

من یه سوال برام بوجود اومده!

بعد فینال رو صفحه امتیازات رنکینگ رو درج کردن!

فدرر 9800
رافا 8800
نواک 6000 و خورده ای
مورای 6040 !!!

اینا چه جوری حساب شده!؟

فدرر فوقش امتیاز بازل با مادرید سال قبلش پاک بشه! یعنی 900 تا باید کم بشه نه 1400 تا!!!

nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: