نمایش پست تنها
قدیمی 10-17-2009, 07:44 PM   #722
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nole نمایش پست ها
طرفدارای نادال اگه قبول نکنن که الان نوواک خیلی بهتر از رافاس واقعا حرفشون خیلی مسخرس! به نظر من حرفای میلاد کاملا منطقیه! کورش جان تایبرک ست سومو دیدیو بازم اینجوری حرف میزنی؟ داویدنکو فوقالعاده فراتر از حد خودش بازی کرد (یه چیزی تو مایه تایبرک ست 4 ورداسکو نادال که نادالو له کرد یا حتی بهتر) به نظر من اگه داویدنکو فردا خسته نباشه 100% با یه نتیجه ی تحقیرانه نادالو میزنه!
قبول کنید که نادال خیییلی افت کرده
افت نادال دیگه قبول کردنی نیست میشه تو تک تک حرکاتش حس کرد که رافا اون رافای آماده ای که تو رالی ها حریف رو دور زمین میچرخوند و بازیش رو دیکته میکرد به حریف نیست ولی رافا ارجحیتی به اسم تجربه داره!! در مورد سرویسش که قبلا گفتم نه سرعتی داره نه شتاب ولی نوع زدن سرویس رو تو لحظات حساس بخوبی میشناسه و تو این 3-4 بازی هم این رو بخوبی ثابت کرده!!

تو رالی ها هم که ممد گفت اونقدر ضعیف نیست که بخوایم نگرانش باشیم داویدنکو هم غول نیست که ازش بترسه فردا میره بازیش رو می کنه تونست ببره حقش بوده توش حرفی نیست نتونست هم که مشخصه حقش نبوده و مبارک کچل!!!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: