10-17-2009, 01:00 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
بنظر من ایوان قصد داشت ریتم بازی رافا رو بگیره و با یه مدیکال تایم آوت بدنش رو سرد کنه که نسبتا هم موفق بود ولی رافا با تجربه عمل کرد (البته بحث من سر این نیست که ایوان مصدوم بود یا نبود!!)... رافا وقتی داشت سرویس میزد برای بردن ست دوم روی اون بریک پوینت یه سرویس Down The T عالی زد که لیوبیچیچ خوب نتونست برگردونه و تو رالی رافا بریک پوینت رو سیو کرد!!! معمولا رافا اون موقع یه آوت واید میزنه ولی اینبار رفت برای وسط باکس که موفقم بود  کلا با اینکه سرویسش بهتر از قبل نشده ولی رافا یه Variety خوبی روی سرویسهاش داره که نشان از تجربش هست همه جور سرویس رو میتونه بزنه فقط روی شتاب و سرعتش کنترلی نداره
من دقیقا یادمه پارسال تو ایندین ولز بود بازی رافا با نواک، نواک داشت سرویس میزد برای بردن ست که رافا از داور خواست ترینر رو صدا کنه ولی داور گفت بزار بعد از این سرویس گیم نواک  داورم استیو اولریش نکبت بود  امروز قائدتا لارس گراف نباید به ایوان اجازه میداد موقع سرویس گیم رافا تایم آوت بگیره ولی خلاف قانون کار کرد
|
لیوبیچیچ انقدر جوانمرد هست که از این بچه بازی ها در نیاره و خودش رو به مصدومیت نزنه
تو از کجا می دونی؟
شاید واقعا در اون لحظه درد واسش غیر قابل تحمل شده و نمی تونسته در اون لحظه اصلا ادامه بده
ولی چیزی که چند دقیقه بعد ثابت شد این بود که واقعا او مصدوم بود.
|
|
|