نمایش پست تنها
قدیمی 10-15-2009, 09:04 PM   #568
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
خب اون رو دیشب گفتم اگه دقت میکردی متوجه میشدی که طرفدارای فدرر که مثل خیلی از شماها از باختهاش به رافا ناراحت هستن منتظرن یه ننه قمری بیاد رافا رو ببره تا اونام ذوق کنن در ثانی فرانسه چون خیلی نزدیک به سوئیسه و زبون فدرر فرانسوی هست مردم بیشتر طرفدارشن تا دیگران
دیگه پیچش نده ... گفتی طرفداراش حتی موقع برد کمتر هستن منم جوابتو دادم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
اوکی من دیگه جواب نمیدم! فقط اول بگم من نگفتم سودرلینگ طرفدار نداره گفتم و هنوزم میگم که خیلی کم داره!!! ثانیا من چون مطمئنم تو نیمه نهائی هیچ گرند اسلمی نمیتونه رافا و موری رو ببره هنوزم سر حرفم هستم اگه تونست ببره منم دیگه هیچی نمیگم
کی گفته نمیتونه ببره ؟! میشه بگی موری تو نیمه نهایی کدوم گرند اسلم به راجر خورده که راجر اونو نبرده ؟! رافا هم که چند سال نفر دومه (البته به جز یو اس اوپن که با خوش شانسی سمت راجر نیفتاد )
پس بازم به راجر نمیخوره
این حرفو فقط واسه این میزنی چون میدونی الان چندین ساله فدرر به این بازیکنا تو نیمه نهاییه گرند اسلم برخورد نکرده ... فقط به نادال توی سال 2005 باخت ...
وگرنه اگه بعد از استرلیای 2008 این بحث ها پیش میومد میگفتی : " هر وقت تونست تو نیمه نهایی گرند اسلم رافا و نواک رو ببره من هیچی نمیگم " (البته خوشبختانه نواک یه باخت تو نیمه نهایی یو اس اوپن واسش رزرو شده که تو دیگه نواکو به لیستت اضافه نکنی )
چون قصد دارم مودب باشم محترمانه میگم ... تو هیج وقت نمیشه که هیچی نگی ! همیشه یه جوابی واسه توجیح حرفات داری ... که فقط هم خودت قبولشون داری

ویرایش توسط Afshin : 10-15-2009 در ساعت 09:15 PM
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: