نقل قول:
نوشته اصلی توسط afshinbarani
توی رولند وقتی رافا رو برد خیلی خیلی بیشتر از رافا تشویقش کردن ...
توی بازی هم بیشتر تشویقش کردن ... فیلم بازی رو هم دارم ... مدرکش موجوده 
|
خب اون رو دیشب گفتم اگه دقت میکردی متوجه میشدی که طرفدارای فدرر که مثل خیلی از شماها از باختهاش به رافا ناراحت هستن منتظرن یه ننه قمری بیاد رافا رو ببره تا اونام ذوق کنن

در ثانی فرانسه چون خیلی نزدیک به سوئیسه و زبون فدرر فرانسوی هست مردم بیشتر طرفدارشن تا دیگران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط afshinbarani
تو رو خدا خودت به حرفای خودت فکر کن ... یعنی چون نواک و رافا و اندی رو نبرده کار بزرگی نکرده ؟
نواک و اندی توی رولند عددی نبودن که بخوان بیان فینال ... اونی هم که تنیسورتون رو پر پر کرد توی فینال فدرر شستش گذاشتش کنار ... جوری که خودش بعد از بازی گفت فدرر به من درس تنیس داد !
خوان هم که تو میگی سرسخت نیست همین تنیسور شما رو سه بار پشت سر هم داغون کرده ... توی رولند هم اگه به راجر نمیخورد بازم رافا رو میبرد ... چقدر رو داری تو کوروش
|
من واقعیت ها رو میگم فدرر اگه تو نیمه نهائی یه گرند اسلم بتونه یکی از این تنیسور ها رافا یا موری رو ببره من دیگه چیزی نمیگم

مطمئنا خود فدررم ترجیح میده تو نیمه نهائی گرند اسلم با امثال رادیک و سافین و هاس و ... بیفته تا این تنیسورا
آره تو که راست میگی تو 24-25 سالگی تازه داره طرفدار جمع می کنه

خوب میرفت تو سیرک کار میکرد که طرفدارای بیشتری جمع میکرد

ببین حالا مشخصه کی بحث رو منحرف می کنه بحث ما سر مسترز کاپ و رولند گروسه تو یهو میپری بحث سمپراس رو میکشی وسط

اینا رو بیخیال جوک جدید چی داری؟؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235
خوب
من پستهای احمقانه ی کوروش رو می خونم، در کثری از ثانیه می رم سراغ پاسخ
دیگه نمی رم پستهای بعدی رو بخونم
|
پس چرا بعضی از جوابات از پست های بعدی منه در حالی که پست قبلیم رو جواب ندادی

نمیدونستم اینقدر تو روحیت تاثیر دارم