نمایش پست تنها
قدیمی 10-15-2009, 11:17 AM   #8
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط afshinbarani نمایش پست ها
برو بابا تو ام ...
به قول خودت اون موقع که اینا فدرر رو بردن فدرر تو دوران طفولیت بود ... تو واقعا شبا خواب هد تو هد میبینا ! خوراکت اینه هد تو هد رو بکشی وسط
اتفاقا همه میگن تنیس نسبت به قبل پیشرفت زیادی داشته ... همه ی ورزش ها همین طوری هستن قهرمانی در سالهای کنونی سخت تر از قهرمانی در سالهای قبله ...
قبلا امکانات خیلی کمتر بود ... تعداد تنیسور ها کمتر بود و خیلی چیزای دیگه . واسه همین یکی که یخورده از باقی بهتر بود همرو میترکوند ...
استرالیای 2008 نوله جوری بازی کرد که بابای بیکر و آغاسی هم نمیتونن اونجوری بازی کنن
رافا نادال که توی 8 یا 9 تا گرند اسلم با راجر بازی کرده و همیشه حریف بسیار سختی بوده ...
امسال هم که خوان واسش شاخ شد
ارزش کار فدرر رو که اصلا نمیتونید پایین بیارید ... نه تو نه آدم احمقی مثه سیمون رید یا مکنرو

از همه ی اینا که بگذریم من یه چیز دیگه میخوام بگم :
بازی های آغاسی و لندل و مک انرو و بورگ و خیلی دیگه از بزرگان تنیس رو که نگاه میکنم بازم راجر یه سرو گردن از همشون بالا تره .... اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با راجر نیستن ... استایل بازی راجر و ضرباتش به قدری زیباست که تو عمرا نمیتونی نظیرشو پیدا کنی . حالا تو بگو بورگ فلان کرد و فلانی اون کارو کرد ... چشم که دارم ... خودم میبینم راجر خیلی سر تره ...

تو هم همش سعی کن تخریب کنی ولی خدا رو شکر با این حرفای تو ارزش راجر پایین نمیاد که هیچ بالاتر هم میره !
نمیشه نسل ها رو از نظر فنی مقایسه کرد چون هر نسل نسبت به امکانات خودش نتیجه میگیره فدرر در نسلی هست که تقریبا همه چیز تکامل پیدا کرده ولی حریفان تا یکی دو سال پیش پیشرفتی نداشتن یعنی همه یه سر و گردن از فدرر پائین تر بودن!! نسل جدید وقتی پیشرفت کرد که امثال رافا و نواک اومدن شاخ شدن! من رافا و نواک رو خیلی برتر از هیوئیت و رادیک و ... میدونم! فدرر تازه 1-2 ساله داره با تنیسور های شاخ این نسل بازی می کنه هنوزم معتقدم هیوئیت و رادیک و سافین در حدی نبودن که بخوان یه نسل به قول معروف New Balls Please رو پیش ببرن

ارزش کار فدرر هم خوبه من تاکید کردم پائین آورده نمیشه ولی ارزش بازیکنان Overrated رو باید همونطوری که هستن سنجید نه با غلو کاری
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: