نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_masiha
کوروش جان بحث ما سر تاپ 10 هست نه به فینال گرنداسلم رسیدن یا چیز دیگه
نمیگیم که بازیکن بزرگی هست ولی حرفم اینه که در مقطع خودش بازیکن خوبی بوده.
مگه هر کی میاد تو تاپ 10 یا به قول شما تاپ 8 حتما باید مسترز یا گرنداسلم داشته باشه!؟
خب وقتی بلیک حدود 2 سال تو تاپ 10 بوده پس معلوم میشه لیاقت تاپ رو داشته، حتی بیشتر از لیوبیچیچ تو تاپ بوده!
|
بلیک زمانی توی تاپ 8 بود که امثال هیوئیت و سافین و رادیک محو شدن! اگه یادتون باشه رادیک یه مدت 1 سالی بود که نتایج چندان قوی ای نمیگرفت و همون موقع بود که بلیک نامبر وان آمریکائی ها شد! اگه اون مدت در حضور این بازیکنای خوب میرسید تاپ تن من قبول می کردم ولی همین که رادیک برگشت به اوج و داویدنکو با ثبات کار کرد و نواک و موری ظهور کردن بلیک هم رفته رفته از تاپ تن خارج شد و رفت پی کارش
نقل قول:
موضوع ربطی به فدرر و تعصب نداشت.
رافا به فینال نرسیده! مگه غیر از اینه کوروش جان؟
نمیشه هر حال بهونه مصدومیت و این جور مزخرفات رو آورد که! تا کی میخواین پشت این جور حرفا خودتونو قایم کنید؟ رافا اگه مرد مسترزکاپ بود که لااقل یه بار قهرمان میشد!
مسئله اینه که شما چشمتو راحت رو خیلی چیزا میبندی
از شکلکات هم اصلا خوشم نمیاد. بدجایی استفاده میکنی کلا
|
من گفتم رافا رسیده فینال مسترز کاپ؟؟ رافا یعنی تا الان نرسیده فینال مسترز کاپ مرد مسترز کاپ نیست؟؟ پس فدرر که اصلا مرد خاک نیست چون تا 27 سالگی برای قهرمان شدن صبر کرد

مسئله این نیست که مرد مسترز کاپ هست یا نه، مشکل اینجاس رافا از 4 سال اخیر که برای مسترز کاپ انتخاب شده 2 سالش با مصدومیت کنار کشیده و 2 سال دیگم به نیمه نهائی رسیده

بقول افشین و میلاد همه که تو یه سن خاصی نباید همه ی جام ها رو بگیرن!!! رافا تنها یو اس اوپن و مسترز کاپ رو نبرده که بزودی این ها رو هم می بره ولی این مسئله ربطی به بلیک نداشت شما پیش کشیدید
نقل قول:
خب وقتی رافا عرضه نداره که تو گروهش اول بشه چه ربطی به بقیه داره؟
فرر و بلیک به ترتیب رافا رو تو گروهی بردن و حقشون بود که اول بشن و بیان فینال
با این پستت تعصب رو هم معنا کردی واسم.
|
من بحث مسر رافا نیست تو پستای قبلم گفتم اگه رافا تو هارد خوب نبوده یکی رو می برده که تو هارد خیلی شاخ بوده!! مثلا تاپ 5 بوده باشه

درک این موضوع خیلی سخته یا نظر من خیلی پیچیدس؟؟