نمایش پست تنها
قدیمی 10-14-2009, 07:46 PM   #403
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها

دفاع کردن هم هر چه قدر که سخت باشه،از سبک هجومی ای که مثلا راجر و نواک ارائه میدن بسیار کم خطرتر و کم ریسک تره.
اگه فکر میکنی که مثلا راجر و نواک نمیتونن توپ رو بندازن روی دست حریف و دفاع کنند در اشتباهی
حتی این دو ثابت کردن که تحت فشار هم خیلی خوب میتونن دفاع کنند.
ولی تو میتونی چند تا بازی مثال بزنی که رافا خیلی خوب حمله کرده باشه؟

من کجا گفتم که گولبیس میتونه رافا رو ببره؟؟؟!
دیدی مشکل از طرز نگاه تو به پستهاست
یعنی من نمیدونستم که گولبیس نادال رو نبرده؟!

تو هنوز حرف پست اول من تو ذهنته،من بعدا که گفتم منظورم چی بوده!
رافا خیلی از تنیسورهای هجومی رو برده،نمونه بارزش فدرر
گولبیس که دیگه تکلیفش معلومه...

ولی چجوری برده؟
غیر از دفاع کردن و ارور زدن حریف بوده؟
غیر از تخریب بازی حریف بوده؟

این یعنی اینکه رافا در دیکته کردن بازی خودش به حریف،توانایی قابل توجهی نداره
از اول منظور من این بوده،که فقط در پست اولم بد عنوان کردم

خوب سعید جان شما فکر کردی کم ارور دادن تو یه بازی چقدر سخته؟؟ اینکه بازیکن حریف رو مجبور کنی ارور بده میدونی چقدر سخته؟؟ یادمه تو مونت کارلو پارسال بازی با فدرر تو یه رالی اینقدر فدرر زد و رافا برگردوند که توپ آخر رو نتونست بره دنبالش و داد زد WooHoo ویدئوش هم تو یوتیوب هست!!

مسلما تحمل کردن ضربات حریف اینقدر آسون نیست که از پای تی وی می بینیم و هر کسی توش خوب باشه و بتونه هر توپی رو برگردونه رافا توپهائی رو برگردونده که حریف و گزارشگرا و مردم همه انگشت به دهن موندن

از طرفی بی کله بازی و تهاجمی محض بودن هم ریسک بالائی میخواد پس وقتی داره با مخلوطی از دفاع و حمله نتیجه میگیره میدونید اگه بخواد بی مهابا حمله کنه چقدر بضررش هست؟؟
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: