نمایش پست تنها
قدیمی 10-14-2009, 06:49 PM   #387
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
حالا حتما که نباید با همین کلمات گفته باشی
100بار به همین میلاد گفتی چون فلان جور گفتی،دیگه معلومه کی هستی و از این جور حرفا

خوب من فکر کردم میدونی که رافا استاد دفاع هست و با این پیش زمینه اون حرف رو گفتم
وگرنه کسی که در توانایی های دفاعی رافا شکی نداره
ولی همه میدونن که دفاع آسون تر از حمله هست در کل
چون ریسکش کمتره

هنوز هم میگم
رافا نقطه قوت قابل توجهی نداره تا بتونه بازی خودش رو به یه حریف قدر دیکته کنه
قدر که چه عرض کنم،به گولبیس هم نمیتونه

ولی مجبورش میکنه اینقدر بزنه تا ارور بده

بسیار هم کار سختی هست،ولی به هیچ عنوان از هجوم موثر سخت تر نیست
بیشتر باید از لحاظ روانی پیشنت باشی

سعید جان پستات یکی از دیگری عجیب تر هست یعنی واقعا تاسف میخورم که شما که طرفدار واقع بین فدرر بودی این حرف ها رو میزنی!!! این پست شما دقیقا داره رافا رو تخریب می کنه مثلا رافا با شانس و شاید از دید شما پارتی بازی تو 5 سال اخیر از سه نفر برتبر خارج نشده!؟

شما میدونی دفاع کردن چقدر سخته؟؟! خواهشا نگو میدونم که مطمئنم نمیدونی... یعنی اینقدر دنبال توپهای Giant Like دویدن و ریترن کردنشون سخته که حمله کردن اونقدر سخت نیست!! ریسک هجومی بازی کردن بالاس ولی قدرتی که بازی تدافعی میخواد عمرا 40 درصدش رو برای حمله نیاز نداری

ضمنا من با هیچ لغت و زبونی بجز امروز به کسی نگفتم بحث کردن با تو فلانه و بیساله!!! فقط همین امروز به شما و میلاد گفتم که واقعا دارید از روی تعصب حرف میزنید و نه منطق
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: