نقل قول:
نوشته اصلی توسط راجرفدرر
ببخشید کلاس کارتو آوردم پایین ولی فکر کنم اینجا یه سایته آزاده هر که دوست داشته باشه میتونه نظرشو بده
من هر جا که خودم صلاح بدونم پیست میدم آقا معلم
این حرفامم بر اساس این نذار که ناراحت شدم فقط خواستم بدونی که من یه فرده آزادم اینجا هم یه سایته آزاده واسه همه نه فقط برا من
|
ایمان جان دوست گلم ناراحت نشو عزیزم، خودت دیدی که ما اینجا هم با هم رفیقیم و برای اینکه محیط بهتری داشته باشیم با هم بحث و تبادل نظر میکنیم، همین چند وقت پیش دیدی که من و میلاد سر یه موضوعی با هم اختلاف نظر داشتیم و کلی جرو بحث کردیدم تا به یه نتیجه ای برسیم.
سعیدم که بد شما رو نمیخواد ایمان جان صلاح شما را می خواد اینجا همه با هم رفقیم و دوستانه به هم تذکر میدیدم سعید به من، من به یکی دیگه و ..... هدف اینه که فضامون روز به روز ایده آل تر بشه.
حالا خودت بیشتر که با بچه ها آشنا بشی و به رفاقت بین بچه ها پی ببری خودت کامل همه چی دستت میاد، مثلا همین پست زدن یه چند تا قانون نانوشته هست که حالا من برای شما بازگو میکنم.
وقتی اخرین پست یه تاپیک مربوط به 3 4 ماه پیشه معمولا یه پست از اول اون تاپیک نقل قول نمیکنن و به قول معروف تاپیک رو از زیر خاک در نمیارن، چون دیگه اون بحث ها برای اون موقع بوده و رفته پی کارش. مگه اون تاپیک یه تاپیک علمی و مقاله ای چیزی باشه. یا معمولا کسی 3 4 تا پست پشت سر هم نمیزنه برای این کار یه ابزاری داریم به نام Multi تو گوشه پائین سمت چپ هر پست میتونی ببینیش وقتی میخوای پستهای زیادی رو نقل قول کنی با اون ابزار میتونی همه رو در یک پست داشته باشی و لازم نیست دیگه برای هر نقل قول یه پست جدا بزنی.
در اخر هم همه این پستها توصیه برادرانه ست به شما، شما اگه دوست داشتی انجام بده اگه نه هم که هیچ.
ایمان جان لطفا برای اینکه جریان این تاپیک بیشتر از موضوع خارج نشه اگه سوالی و حرف داشتی به من پی ام بده یا در تایپک مقتضیش مطرح کن.
سپاسگزار