نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedd
با اینکه طرفدار سر سخت فدرر هستم ولی منم با نظر masa موافقم به خاطر اینکه راجر مصدومه و اگه خیلی هنر کنه بتونه یه ست از این نادال بگیره و به خاطر استقامت بدنیه نادال و اینکه معمولا عادت داره توپو بیاره رو بک هند حریف و فدرر هم بک هنداش خیلی وقته که تعریفی نداره به خاطر همین خیلی باید خوش بین باشیم که بگیم فدرر می بره.
همین دیمتروف سبک فدرر بازی کرد دقیقا امروز و با اینکه خیلی هم خوب بازی کرد دیدی که تو 5 ساعت کاری از پیش نبرد; نظر من 3-1 به نفع نادال هست تو فینال با اینکه از این اتفاق اصلا خوشحال نخواهم بود.
|
منم با اینکه اصلا از رویارویی نادال با فدرر خوشحال نیستم ولی راجر اصلا شانسی نداره.واقعا حیف میشه اگه فدرر این گرند رو ازدست بده.ولی چه میشه کرد.الان دوست داشتم واورینکا میومد فینال حریف نادال میشد.ولی دیگه باید حقیقت رو قبول کرد این نادال خیلی اماده وپرانگیزه شده