موضوع
:
گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس
نمایش پست تنها
01-25-2017, 12:53 AM
#
177
delpotro
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
پاسخ : گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
King Rojer Federer
با سلام خدمت دوستان تنیس تاکرز.به خصوص طرفداران راجر بزرگ.تبریک می گم صعود راجر رو به مرحله نیمه نهایی.امروز خیلی خودم رو کشتم که بتونم زود از سر کار جیم بزنم و بیام بازی راجر عزیز رو ببینم ولی تا رسیدم خونه و زدم شبکه RTS UN سوییس.دیدم راجر دستهاش رو به علامت پیروزی بالا برده.مونده بودم که باید خوشحال باشم که راجر سریع کلک زورف رو کنده یا ناراحت بشم چون آقامون رو هنرنماییش رو ندیدم.ولی در کل خیلی خوشحالم چون راجر با این بازیهاش تو این تورنمنت خیلی چیزها رو به همه ثابت کرد.و نشون داد که بی خود نیست که تو این رشته از همه تنیسورهای دیگه متفاوته.راستی از 289 و نشاط و آقای دلپوترو خبری نیست.
نمی دونم بیچاره ها العان چه حالی دارند.دیگه 289 کری نمی خونه.کجا رفتی قایم شدی.اینقدر مرد باش بیا خودت رو نشون بده با اون پستهای خنده دارت.
سلام. 289 که محروم شده. من که خیلی وقته مطلبی تو سایت ننوشتم . اگه دلت تنگ شده بعد از حذف فدرر خدمتت برسم.
شوخی کردم. فعلا دور ، دور شماست . چیزی ندارم بگم. منتظر حذف فدررم که بدجوری خواب رو از چشمانم ربوده.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
adam johnson
,
ARY143
,
Dariush.roger
,
rojhin
,
sina1993
delpotro
نمایش مشخصات عمومی