سلام تبریک برد فدرر
هایلایت بازی در سایت رسمی بازیها هست
Latest Video - Video - Australian Open Tennis Championships 2017 - Official Site by IBM
من تقریبا ست اول ناامید شده بودم (چون این سابقه دراین چند سال اخیر توذهنم مونده بود که وقتی یه بازی را خیلی خوب و آرمانی انجام میداد بازی مرحله بعدش را خیلی متزلزل و بد پیش میبرد.) اما از گیم پنجم انگار به خودش اومده باشه بازیش برگشت شاید هم داشته نیشی را میسنجیده نمیدونم . با اینحال تا آخر بازی نگران ۵ سته شدن بازی و داستان توانایی بدنی و... بودم که خوشبختانه مشکلی پیش نیومدو تونست مدیریت کنه. امیدوارم که بازی بعدی راهم بتونه خوب پیش ببره.
بنظر من نیشیکوری هم خیلی خوب بازی میکرد به موقع از ایس استفاده میکرد و چند بار تاکتیک بازیش را عوض کرد بخصوص در ست پنجم بعد از مدیکال تایم یه شیوه دیگه را پیش گرفت که در نوع خودش قابل تفدیره..در ست ۵بکهند یک دست هم میزد درسته؟؟
از شگفتیها هم که ماری و جوکو و کربر و و هالپ حذف شدند نشون میده که جوانها دارند خیلی رو خودشون کار میکنند و حیلی عالیه. اما امیدوارم رو ظرافتهای تنیس و ضربات متنوع هم کار کنند چون فقط برد و باخت مطرح نیست تماشاگر پسند بودن هم مهمه.
در آخر هم از اساتید یه سوال دارم :وقتی که تقاضای چلنج میشه بعضی اوقات دیدم که ضربه تکرار میشه بعضی اوقات امتیاز اشتباه شده پس داده میشه قانونش چی هست ؟
ممنون