با سلام خدمت دوستان و همراه هان همیشگی
1- واقعیت هنوز متوجه نشده ام که راجر خیلی عالی بود یا بردیچ تعطیل - نمیدونم شاید هم عملکرد راجر بود که باعث شد بردیچ حرفی واسه گفتن نداشته باشه .
2- در هنگام بازی و آن اواخرش گزارش کننده بازی که نمی شناختمش نقل به این مضمون گفت که "از نظر بدنی ، حرکت در کورت و سرعت جابجائی و کلا فاکتور های جسمی راجر در سطح عالی قرار داره "
3- زیبائی های زیادی از تنیس ناب در این بازی به نمایش در آمد ، سرویس های هدف دار با سرعت نسبتا بالا ، عملکرد عالی روی تور ، بک هند های مناسب ، وینر های زیاد ، دراپ شات و..
فکر می کنم دوستانی که زیبائی بازی تنیس براشون مهم هست تو این بازی بی نصیب نموندن
4- برای من که سن و سالی ازم گذشته و اون شور حال جوانی و تعصب های مرسوم را گذرونده به شخصه نتایج راجر در ادامه تا انتهای تنیسش برای من خیلی مهم نیست ، فقط دوست دارم بیشتر و بیشتر تو کورت ببینمش و از حضورش و سبک بازیش لذت ببرم - خوب برای برآورده شدن این آرزو هم راجر باید بیشتر برنده بشه

5- این رنک 17 هم برای تاپ تن معضلی خواهد شد ها - اگه راجر رنک 17 نبود احتمال داشت مثلا این بردیچ یکی - دو دور دیگه بالا بیاد ولی با این تفاصیل برخورد با راجر و زود خارج شدن از مسابقات
در کل امیدوارم دوستان بازی های جالب و هیجان انگیزی را شاهد باشن و همیشه تنیسور مورد علاقشون را در بالاترین سطح ببینن فارغ از نتایجشون