نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2017, 03:43 PM   #105
ARY143
Senior Member

پستها: 167
سپاس: 669
در 149 پست 1,265 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس

با سلام خدمت دوستان و همراه هان همیشگی

1- واقعیت هنوز متوجه نشده ام که راجر خیلی عالی بود یا بردیچ تعطیل - نمیدونم شاید هم عملکرد راجر بود که باعث شد بردیچ حرفی واسه گفتن نداشته باشه .

2- در هنگام بازی و آن اواخرش گزارش کننده بازی که نمی شناختمش نقل به این مضمون گفت که "از نظر بدنی ، حرکت در کورت و سرعت جابجائی و کلا فاکتور های جسمی راجر در سطح عالی قرار داره "

3- زیبائی های زیادی از تنیس ناب در این بازی به نمایش در آمد ، سرویس های هدف دار با سرعت نسبتا بالا ، عملکرد عالی روی تور ، بک هند های مناسب ، وینر های زیاد ، دراپ شات و..
فکر می کنم دوستانی که زیبائی بازی تنیس براشون مهم هست تو این بازی بی نصیب نموندن

4- برای من که سن و سالی ازم گذشته و اون شور حال جوانی و تعصب های مرسوم را گذرونده به شخصه نتایج راجر در ادامه تا انتهای تنیسش برای من خیلی مهم نیست ، فقط دوست دارم بیشتر و بیشتر تو کورت ببینمش و از حضورش و سبک بازیش لذت ببرم - خوب برای برآورده شدن این آرزو هم راجر باید بیشتر برنده بشه

5- این رنک 17 هم برای تاپ تن معضلی خواهد شد ها - اگه راجر رنک 17 نبود احتمال داشت مثلا این بردیچ یکی - دو دور دیگه بالا بیاد ولی با این تفاصیل برخورد با راجر و زود خارج شدن از مسابقات

در کل امیدوارم دوستان بازی های جالب و هیجان انگیزی را شاهد باشن و همیشه تنیسور مورد علاقشون را در بالاترین سطح ببینن فارغ از نتایجشون
ARY143 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARY143 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: