پاسخ : گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس
بابا بخدازشته
بچه های قدیمی سایت که اصلا اینجور به هم توهین نمیکردند و فقط باهم کل کل میکردند وکری برای هم میخوندند البته بدون هیچگونه توهینی به همدیگر. 5یا6 سال پیش هم که فقط دوتا قطب نادال و فدرر بودند که بچه های سایت بیشتر باهم کل می انداختندهیچگونه توهینی درکارنبود. من خودم توی یکی از پستها ناراحت شدم وبه کسی چند سال پیش گفتم چرت و پرت نگو که از طرف یکی از مدیران سایت اخطار برام اومد و تهدید به حذف از سایت شدم که منم واقعا پیشمون شدم و هم از اون دوستمون عذرخواهی کردم هم از مدیران سایت.الان یه صحبتها و توهینهایی میشه ( مثل موش کثیف و جوی آب و ...) که آدم شرمش میشه اینها رو بخونه . تنیس هم مثل سایر ورزشها برد وباخت داره اگر غیرازاین بود که خود نواک با حریفش دست نمیداد و تشویقش نمیکرد . من با اینکه طرفدار اسطوره هستم ولی از حذف زود هنگام جوکوییچ ناراحت شدم .چون خیلی دوست داشتم توی سمی فینال و یاکوارترفینال شاهد بازیهای مهیجی باشم . من از طرف دوستان فدرری اعلام میکنم کسی که توهین میکنه به سایر دوستانی که طرفدار جوکوییچ ومورای و نادال هستند یک طرفدار واقعی اسطوره و طرفدار تنیس نیست و خواهشا این سایت رو ترک کنه .
بازهم تکرار میکنم جذابیت تایپیک تبادل نظر؛ نقد وبررسی بازیها بدون غرض ویا کری و کل انداختن دوستانه وفنی هست نه توهین به همدیگه.
ممنونم ازهمگی و به امید دوری از توهین به همدیگر
رضا ازآبادان
30دیماه 95
|