نمایش پست تنها
قدیمی 01-19-2017, 03:54 PM   #63
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : گفتگو تبادل نظر و تحلیل پیرامون Australian Open 2017 نخستین گرند اسلم فصل مسابقات تنیس

با سلام خدمت ذوستان.دوستان لطف کردند و تحلیل هاشون رو درباره بازی نواک اعلام کردند.ولی من سال 2016 این پیش بینی رو کرده بودم اون موقع که نواک تو اوج بود و جامها رو درو می کرد.تنیس در کل یه ورزش قدرتیه که خیلی زیاد انرژی می طلبه.و به همین دلیل هست که مصدومیت تو این رشته زیاده.و باید خیلی خیلی بدن رو در حد عالی نگه داشت.انسان هر چقدر هم که تلاش کنه وقتی که سنش به مرز 30سالگی میرسه ناخودآگاه اون قدرت و طراوت سنین 20سالگی رو نداره.البته در این میان هستند استثناهائی مثل راجر فدرر که بعد از 30سالگی هم همچنان پرقدرت هستند البته دلیل اصلیش اینه که فدرر اگه دقت کرده باشید بیشتر با فکرش بازی می کنه.و زیاد در زمین پر جنب و جوش نیست.چون بیشتر تکنیکی بازی می کنه.عکس این قضیه تنیسورهایی هستند مثل نادال و جوکوویچ که بیشتر بازیشون قدرتیه.این دسته از تنیسورها به محض اینکه سنشون از یک حدی بالاتر میره سریع افتشون شروع میشه و بعد از دو سه سال محو می شند.و اینجاست که ارزش بازی فدرر تو این سن و سال بیشتر نشون داده میشه.من حاضرم قسم بخورم چه رافا و چه جوکو تا آخر دوران بازیشون اگه خیلی خوش شانس باشند بتونند یک یا دو گرنداسلم دیگه ببرند.باز هم میگم اگه خیلی شانس باهاشون یار باشه.درست عکس این قضیه راجع به راجره که همیشه احتمال این رو داره که بتونه گرند اسلم ببره.نمونه اش همین پارسال و پیرارسال که تو چند تا از گرندها حتی با این سن و سال تا فینال هم اومد که از شانس بدش به آماده ترین دوران نواک برخورد کرد.پس اینجاست که همه باید به افتخار این پادشاه سوییسی سرمون رو به نشانه تعظیم فرود بیاریم
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: