نمایش پست تنها
قدیمی 09-11-2016, 08:01 AM   #87
mspayam
Moderator
 
آواتار mspayam
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
محل سکونت: Karaj
پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
پیش فرض پاسخ : بحث ,گفتگو و تبادل نظر پیرامون آخرین گرند اسلم سال 2016 آزاد امریکا (US Open)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Najmeh5576 نمایش پست ها
تا حالا بازیکن به این بی انگیزگی مونفیس ندیده بودم چه میکنه نکنه عمدی اینطور رفتار میکنه تا انرژی جوکو رو بگیره

یه سوال : اگه یکی سر بازی حاضر نشه چی میشه ؟ یا بیاد و وسط بازی انصراف بده ؟ آیا ازلحاظ بازی و امتیازات و ... تفاوتی میکنه ؟

چون دیروز مت ویلاندر بعد از بازی سرنا و مصاحبه ی سر مربیش که علت باخت سرنا را یه جوری به ناخوشی ( اگه اشتباه نکنم ) ربط داد اصلا قبول نکرد و گفت فقط یه بهانه هست برای بازیکنی با این سابقه بازی قابل قبول نیست (شاید میخواست بگه میتونست انصراف بده یا همچین چیزی .)انگاری در گوشی به بیننده ها بخواد بگه نظرش بیشتر رو این بودسرنا در مقابل کسی قرار گرفت که مثل خودش سرو میزد و از پسش بر نیومد
عدم حضور سر بازی می شه walkover و انصراف وسط بازی هم می شه retire و هیچکدوم از لحاظ بازی و امتیازات فرقی ندارن. فقط اگه اشتباه نکنم این دو تا توی هد تو هد نمیان.

پس از باخت های ناگهانی سرنا در راندهای پایین گرند اسلم ها در سال 2014 در اوپن آمریکا قهرمان شده بود و در سه گرند اسلم ابتدای سال 2015 هم قهرمان شد. در نیمه نهای اوپن آمریکا در سال قبل کمتر کسی حدس می زد که سرنا قهرمان نشه و برای فتح گرند اسلم بعدی مجبور بشه تا ویمبلدون صبر کنه.
با این همه سرنا در این 186 هفته ی اخیر موفقیت های بیشماری به دست آورد که واقعاً تحسین برانگیزن. در این مدت 210 پیروزی در برابر 21 شکست داشت و 7 گرند اسلم رو برنده شد. سرنا فقط شش هفته از فدرر بزرگتره و بعیده که دیگه بتونه این تعداد هفته های متوالی رو در رنک 1 باشه. پارسال بعد از باختش در اوپن آمریکا از مسابقات ادامه ی فصل کناره گیری کرد و از اونجایی که سال گذشته در مسابقات قهرمانی انتهای فصل شرکت نکرد اگه امسال هم شرکت نکنه 125000 دلار جریمه می شه.

ترجمه ی کوتاهی از مطلب سایت USA Today
http://www.usatoday.com/story/sports...nant/90181984/
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: