نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali mohsenian
با سلام خدمت دوستان
چند وقتی بود پستی نگذاشته بودم ولی یه نکته ای دیدم که کسی در پستای قبلی متذکر نشد و بد ندیدم که ذکرش کنم
اگر استن واورینکا فردا بتونه قهرمان بشه با ۳۱ سال و ۵. ماه سن رکورد مسن ترین قهرمان گرند اسلم را که فدرر با ۳۰ سال و ۱۱ ماه داشت را ازآن خود خواهد و میشه گفت یکی از ارزشمندترین رکورد های فدرر و ارزشمندترین رکوردی که برای قدرت نمایی در سن بالا بود از جیب فدرر خواهد رفت
پس میشه گفت حمایت فدرری ها از جوکویچ در برابر واورینکا بیشتر به نفع راجر خواهد بالاخره عقل حکم میکنه که نجات از خطر قطعی ( شکسته شدن رکورد سن فدرر توسط استن )
بر نجات از خطر احتمالی ( شکسته شدن رکورد ۱۷ گرنداسلم فدرر توسط جوکوویچ ) ارجحیت داره
میدونم هیچجوره دل شما دوستان فدرری با نواک نیست ولی خود دانید
پ.ن. تو چند روز اخیر چند نفر به جای اینکه بگن خداروشکر که نواک سر و سلامت داره میاد بالاکه از رکورد بازیکن محبوبشون محافظت و حمایت کنه نواک رو سوژه کرده بودن والا  
ما که نمیتونیم بازی رو ببینیم ولی به امید گرند ۱۳
یا حق
|
به نکته خوبی اشاره کردی در مورد سن و رکورد فدرر اما شک ندارم که خود فدرر و اکثریت طرفدارانش به این رکورد اهمیتی نمیدن و ترجیح میدن واوی فردا دست جوکو را کوتاه کنه مضاف براینکه هنوز هم فدرر و فدرریون به کسب گرنداسلم در ۳۶سالگی و تا هر زمانی قبل از بازنشستگی امیدوارند
پ ن : یک لحظه با خواندن مطلب شما فکر کردم نکنه قراره قهرمان گرنداسلم با نظرسنجی و رای گیری از طرفداران فدرر مشخص شه فارغ از نتیجه امیدوارباشیم بازی زیبا و باکلاسی در حد فینال گرند ببینیم و هرکس شایسته تره قهرمان شه
امشب هم من رای به قهرمانی پلیچکوا میدم