نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2016, 10:17 AM   #45
نشاط
Banned Users

پستها: 87
سپاس: 190
در 66 پست 161 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : المپیک ریو 2016 (Rio de Janeiro Olympic Games ) دیدگاهها و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس

سرنا ناباورانه حذف شد تا شگفتیهای تنیس المپیک ادامه پیدا کنه موگوروزا هم که حذف شد و الان احتمالا بخت اصلی کسی جز کربر نیست هرچند که در تنیس بانوان همواره شاهد سورپرایزهای بزرگی هستیم
از عجایب تنیس المپیک اینکه امروز نادال بزرگ باید سه تا مسابقه بده! یعنی با یک دست چندتا هندوانه برداشتن ! منطقیه عایا؟نظر شما چیه؟
چقدر لذت بردم از تماشای دوقهرمانی و دو مدال طلای دیگه مایکل فلپس افسانه ای بیست و یک طلا در پنج المپیک البته المپیک آتن ۱۵سالش بوده و طلا نگرفته ولی این بشر فوق العاده است امروز فقط با اختلاف چهارصدم ثانیه نسبت به شناگر ژاپنی مدال طلای دویست متر پروانه را گرفت نیم ساعت بعد هم همراه با تیم آمریکا طلای چهار در دویست متر آزاد را شخصیت بسیار دوست داشتنی هم داره و چقدر محبوب هموطنانش باور کنید من بیشتر از موفقیت ورزشکار ایرانی خوشحال شدم و لذت بردم یک شناگر خانم هم آمریکا داره بنام کیتی لدیکی اونهم تا الان بنظرم سه طلا گرفته واقعا زیباست این ورزش المپیکی امروز روزیه که با حسرت بیشتری میگم کاش من یک آمریکایی بودم!
نشاط آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی نشاط به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: