نمایش پست تنها
قدیمی 07-09-2016, 12:58 AM   #149
rezapor
Senior Member

پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
پیش فرض پاسخ : دیدگاه‌ها پیرامون مسابقات تنیس Wimbledon 2016 سومین گرند اسلم سال

سلام دوستان شبتون بخیرحیفم اومد امشب پست نزارم ،خوب آدم دلش میگیره دوست داره پیش دوستاش درد ودل کنه دیگه . توی روزی که فدرر به علت خستگی ناشی از بازی با چلیچ به یک بازیکن نه چندان قوی باخت تا بهترین زمان ازسال 2012 تا اکنون که بدون حضور دورقیب همیشگی اش ( جوکو ونادال ) درویمبلدون 2016 شانس قهرمانی و گرفتن هشتمین قهرمانی ویمبی و 18 دهمین گرند اسلم خودش رو به سادگی ازدست بده . توی بازی امروز فدرر بسیار بیشتر از بازی با چلیلچ اشتباه کرد و به غیر از یک یا دو رالی 15و16 توپه اصلا دنبال توپها مثل گذشته نمی رفت که این علاوه برافزایش سن ناشی از خستگی بازی 5 سته با چلیچ هم می شد.امروز رائونیچ به غیر از سرویسهای خوبی که زد چیز زیادی از خودش به نمایش نگذاشت و در ست چهارم و حتی پنجم به علت دبل فلات فدرر تونست بریک کنه و گیم رو ببره واگر امروز چلیچ بجای فدرر که با تشویق بی امان طرفداران اسطوره وطی یک بازی احساسی در سنترکورت ویمبلدون مغلوب اسطوره شده بود ، قرار می گرفت صد درصد درمقابل رائونیچ برنده بود .به نظر بنده کم کم باید با نسل فدرر و نادال خداحافظی کنیم و منتظر ظهور قهرمانان جدید علاوه بر جوکوییچ و مورای باشیم . من معتقدم فدرر دیگه از قهرمانی اشباه شده و این روزها بخاطر علاقه به تنیس و خوشحال کردن هوادارانش تنیس بازی میکنه. من هروقت میخوام از تنیس روی چمن لذت ببرم بازی فدرر درمقابل نادال سال 2007و رادیک 2009 و مورای 2012 رو نگاه میکنم که چه جنگندگی و دوندگی زیادی داشت . اسطوره بدان که همیشه درقلب هوادارانت جای داری و از اینکه بخاطر شادی دل هوادارانت در سراسرجهان بازی میکنی از تو سپاسگذاریم.
درآخر این پست رو گذاشتم تا نگن بعد از باخت اسطور طرفدارش خیزش داشتند!!!

ویرایش توسط rezapor : 07-09-2016 در ساعت 01:28 AM
rezapor آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: