نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2016, 12:00 PM   #113
aretobe7
Member

آواتار aretobe7

پستها: 98
سپاس: 558
در 98 پست 940 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/ MansourBahrami/Stan/Masha /Tommy Hass/Pete Sampras/Anna Ivanovic / Vicka Azarenka
پیش فرض پاسخ : دیدگاه‌ها پیرامون مسابقات تنیس Wimbledon 2016 سومین گرند اسلم سال

بازی نفس گیری بود و خوشحام راجر تونست از پس شرایط سخت با وجود اینکه خوب بازی نکرد بر بیاد.
البته همونجور که گفتم Plan A راجر جواب نداد و رفت سراغ Plan B البته به نظر من چیلیچ توی ست های پایانی افت داشت و راجر هم تقریبا حسی میتونست جهت سرو های اون رو تشخیص بده. وقتی یه بازیکن جهت سرو رو تشخیص میده و راکت رو بهش میرسونه این ذهنیت درست میشه که میتونه دفعه بعد جواب بده همون سرو رو, پس شما میخواین که محکم تر یا با زاویه بیشتر سرو بزنید که همین قضیه درصد خطا رو افزایش میده ولی اگه Ace بزنید سرو رو تکرار میکنید و بهش اتکا دارید.

نکته قابل توجه در باری چیلیچ و تاثیر ایوانیسوچ در بازی او اصطلاحا BOOM Serve بیشتر این بازیکنه که خوراک ویمبیه.به قول جان مکنرو بهترین اتفاق زندگی چیلیچ مربی گری گوران بوده.

اینکه راجر به Plan B رفت و یه 5 سته داشت امیدوارم روی شرایطش به جای تاثیر منفی از لحاظ بدنی، تاثیر مثبت داشته باشه. توی این بازی دیدم که توی دو ست اول به خصوص ست دوم بدن راجر باهاش همراهی نمیکرد و این اصلا موضوع مناسبی نیست ولی خبر خوب این بود که توی ست پنجم کم نیاورد. باید دید ریکاوری بدنی راجر چگونه خواهد بود.

بازی سختی در پیشه ولی از نظر من چلیچ اصطلاحا تمیز تر از رائونیچ رالی می کنه و شات های بهتری داره.
aretobe7 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی aretobe7 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: