نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2016, 07:38 PM   #99
FedEx 1981
Junior Member

آواتار FedEx 1981

پستها: 8
سپاس: 10
در 7 پست 88 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر، استن ،ماری، بیورن بورگ، سمپی ،نیک کیریوس ،دل پوترو
پیش فرض پاسخ : دیدگاه‌ها پیرامون مسابقات تنیس Wimbledon 2016 سومین گرند اسلم سال

چه بردی بود. کاملاً یاد فینال 2009 از همون تای برک اول زنده شد برام !
بازی نکات مثبت زیادی داشت اما نکات منفیش هم کم نبود. به نظرم بازی رو باید به قبل از ست سوم و بعدش تقسیم کنیم تا مبنای خوبی برای محاسباتمون باشه.
تو ست دوم راجر افت بسیار محسوسی داشت، دلیلش هم کاملاً گویاست، باختن تو تای برک ست اول. داستان داشت مشابه با بازی جوکو و کوئری پیش می رفت اما برگردوندن بازی تو ست سوم، اونجایی که راجر سه تا برک پوینت رو جلوی چیلیچ سیو کرد به نوعی داستان رو عوض کرد !
ارورهای وحشتناک فدرر رو فورهند و بکهند (تو ست اول و دوم) خیلی رو اعصاب بود، حتی بعضی از وینرهای راجر تو ست دوم با بالای تور لمس داشت که خب این خیلی خبر بدی برای ما بود که انتظار داشتیم از راجر بازی بهتری رو ببینیم اما بالا رفتنِ اعتماد به نفس فدرر تو ریترن سرو های چیلیچ و استفاده بهینه از 2nd serve های خودش به نوعی چیلیچ رو با یک چالش بزرگ روبرو کرد، خصوصاً تو تای برک ست چهارم که می شه گفت فوق العاده به کمک راجر اومد.
نکته مثبت دیگه، بازی دفاعی راجر بود که جواب هم داد، راجر به موقع aggressive می شد و به موقع هم دفاع می کرد؛ اگر بازی رو یکبار دیگه با دقت ببینید متوجه می شید که net point های راجر تو این بازی نسبت به شرایط بحرانی تورنمنت های قبل چقدر کمتر شده بود که حداقل برای من خیلی راضی کننده ست چون حاضرم یک رالی رو با 20 shot جلوی یک بازیکن قابل ببره تا این که بیاد جلو و ریسک بازیش رو بالا ببره. باید دست لیوبیچیچ رو ببوسیم، فکر کنم که این عادت چندین و چند ساله رو تا حدودی از راجر دور کرده و هدف گذاری خوبی برای نتیجه گرفتن جلوی تنیسورهایی هست که رالی بازهای خوبی هستن، چیلیچ هم یک نمونه از اونهاست هرچند که راونیک رو هم باید تو این فهرست قرار بدیم.
یک نکته منفی بازی هم که از الان باید نگرانش باشیم، 5 سته شدن بازی بود. اصلاً دوست ندارم با افکار آماتوری خودم شرایط بدنی راجر رو زیر سوال ببرم اما امیدوارم که طولانی شدن بازی امروز حداقل از این حیث در بازی برابر میلوش تاثیرگذار نباشه؛ راجر باید کیفیت بازیش رو تو ست اول بالاتر ببره چون کلیدی ترین بخش مسابقه جمعه ش همین مسئله ست.
ببخشید که سرتونو درد آوردم
FedEx 1981 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FedEx 1981 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: