پاسخ : دیدگاهها پیرامون مسابقات تنیس Wimbledon 2016 سومین گرند اسلم سال
بحث در مورد بازی فدرر چیلیچ در محافل زیاد خواهد بود و در روز مسابقه, هم تحلیل های متفاوتی خواهیم شنید.
نکته اول اینکه اگر بازی در کورت 1 باشه به نظرم به نفع چیلیچ هستش چون تجربه بازی توی اون کورت رو تو این تورنمنت فک می کنم داشته باشه. ضمن اینکه Rain Delay کاملا به ضرر راجره. ولی به نظر من بازی ماری و فدرر رو هم زمان نمیندازند. چون دیگه اون طرف خبری از رنک 1 نیست. البته کوئری باید توی سنتر کورت تا قبل از نیمه نهایی یه بازی کرده باشه و همین یه کم برنامه ریزی رو پیچیده می کنه.
نکته دوم در مورد Match up بازی هستش به نظرم تحلیل پیچیده ای لازم داره تحلیل Match up این بازی. از یک طرف بیگ سرور ها در هفته دوم سرعت سرو هاشون پایین خواهد آمد. از طرف دیگه Movement راجر برای بازی با یک Hard Hitter هنوز به سطح ایدآل نرسیده. تنها چیزی که امیدوارم می کنه اینه که راجر توی برک پوینت ها عملکرد مناسبی داره و دیگه 15 تا برک پوینت برای برک کردن حریف لازم نداره. در واقع کمی اقتصادی تر از گذشته بازی می کنه.
در خصوص شرایط بازی فدرر در گرند اسلم ها باید گفت آمار نشون داده در طول 2 سال اخیر راجر در طول یک گرند اسلم به دلیل شرایط سنیش یک Pick بیشتر نداشته. در واقع در یک بازی می تونه تمام قوای خودشو و 100% خودشو ارائه بده. پارسال در مقابل ماری بسیار عالی بازی کرد و به نظرم Pick بازیش اونجا بود . با توجه به این آمار باید امیدوار باشیم حرکت راجر آهسته و پیوسته باشه تا در فینال به این Pick برسه. بازیکنایی مثل جوکو این حد بازی رو در 3-4 بازی اخر خود حفظ می کنند اما شرایط سنی راجر نمیذاره اینجوری باشه.
بنابراین ما با بازی بسیار حساس و پیچیده ای سرو کار داریم ممکنه راجر از اول بازی بخواد بازی اقتصادی خودشو پیش بگیره اگر این جواب بده میشه به ادامه تورنمنت امیدوار بود (به نظرم احتمالیش 50%) اگر نه باید بره سراغ Plan B که گذاشتن همه توانش سر هر رالیه. ممکنه از شر این بازی خلاص بشه اما تیمه نهایی و فینال احتمالا با رائونیچ و ماری نیاز به نگهداری Pick بازی داره که متاسفانه شک دارم بتونه این کارو بکنه.
خارج از تمامی این مباحث به نظرم چیلیچ نمیتونه فرم خودش رو در بازی با راجر حفظ کنه. مهم درصد افتشه که باید دید چطور افت میکنه. انتظارمون از راجر افزایش درصدی از Peformance هست و درصدی افت Performance از چیلیچ. حالا باید دید زور کی می چربه.
|