خب مسابقات حسابی جذاب شده و من هم که مهمون ناخونده جمعتون هستم گفتم بیام و نظر خودم رو بگم بعد از مدتها

از اونجایی که نواک حذف زودهنگامی داشت (و البته قابل پیشبینی به عقیده من) به این علت که 4 تا فینال مسترز و دو فینال گرند اسلم رو از اول 2016 تجربه کرده بود و خسته به نظر می رسید، من نواک رو حتی قبل از شروع مسابقات هم بین 2 شانس اول قهرمانی نمی دونستم.
خب نباید فراموش کنیم که بازیها تو لندن برگزار می شه و اندی در واقع یه جورایی پس ذهن همه ما میزبان این مسابقات به حساب میاد، از این جهت باید ماری رو بخت اول قهرمانی بدونیم حتی ما فد فن ها که دوست داریم راجر طلسم 18 رو بشکنه اما خب حداقل تو سوشال مدیا و جمعِ عوام یه طوری باید رفتار کنیم تا فشار از این نظر روی فدرر زیاد نشه؛ در کنار این نباید فراموش کنیم که ماری با وجود رنک بالایی که داره اما سابقه شکست هاش تو فینالهای گرنداسلم دقیقا 4 برابر پیروزی هاش بوده، این موضوع هم می تونه فشار روانی روی اندی رو بالا ببره و باعث تزلزلش بشه و هم این که می تونه برعکس، باعث انگیزه چندبرابرش بشه (مثل فینال المپیک)، بحث مربی رو هم می شه ذکر کرد اما خب لندل فعلاً زمان زیادی می خواد تا اندی رو دوباره با افکار تاکتیکی مد نظرش یکسان کنه، بنابراین ماری تو این تورنمنت حداقل هرچی که برداشت کنه بر می گرده به توانایی های شخصی خودش بیشتر.
و اما در مورد بازی راجر با چیلیچ باید بگم که راجر از نظر سبک بازی و تاکتیک هاش تو این راند از بازیها کاملاً شناخته شده است اما چیلیچ نه ! در واقع مارین دیروز با کی نیشیکوری مصدوم حدود دو ست رقابت کرد و به تبع 3 راند قبل از اون هم چندان ملاک درستی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف چیلیچ نیست؛ ضمن این که چیلیچ تا به حال دو بار دیگه هم سابقه حضور تو کوارتر فاینال ویمبی رو داشته اما خب موفق نشده، شاید بازی فردا به نوعی یک جنگ تمام عیار برای رسیدن به نیمه نهایی باشه و باید انتظار یک بازی طولانی رو داشته باشیم.
همونطور که دوستان هم گفتند، راجر خوب سرو می زنه اما عملکردش تو سرو اند والی ها حداقل مثلِ ویمبلدون پارسال نیست. نظر شخصیم این هست که راجر بیشتر تمرکزش رو گذاشته روی رالی های بیس لاین، چیزی که دقیقاً مورد نیازش بود و سعی می کنه تا از رالی ها امتیاز بیشتری رو بگیره؛ فاصله گرفتن گیم هاش از یک دقیقه و 4، 5 ثانیه به بالای 2 دقیقه رسیده و همین خودش نشون دهنده تغییر رویه فدرر هست.
دوست ندارم کسی رو ناامید کنم چون خود من هم یکی از اون کسایی هستم که اگر راجر به روز آخر بازیها برسه و چمپیونشیپ پوینت داشته باشه نمی دونم از فرط خوشحالی چیکار می کنم دقیقا اما از اونجایی که به نظر من راجر تسلط بالایی تو بازی کردن در سنتر کورت داره، اگر بازی فردا به کورت یک منتقل بشه به دلیل همزمانی مسابقه ماری و سونگا، شاید اتفاقات اونطور که ما می خوایم پیش نره ! بارندگی های احتمالی لندن، وقفه های زیاد، همگی می تونن شرایط رو برای راجر سخت کنن.
اما خب در مجموع امیدوارم که ببریم، سخت نه، خیلی آسون تر از چیزی که تو ذهنمون سخت فرضش می کنیم !