پاسخ : دیدگاهها پیرامون مسابقات تنیس گرند اسلم 2016 Roland Garros آزاد فرانسه
بازیهای زیبا و صعود برترین و شایسته ترین تنیسورهای تور به فینال
امسال هم رولندگروس قهرمان جدیدی خواهد داشت جوکو برای چهارمین بار که سه بارش متوالیه و ماری برای اولین بار فینال رولند را تجربه میکنند
امروز هر دوی اینها بازیهای عالی و تماشایی داشتند نواک که کلا تا اینجا یک ست داده ماری هم نشون داده چه مدعی گردن کلفتیه
به هرحال جوکو و ماری برای هفدهمین بار در فینال یک تورنمنت بزرگ با هم مصاف میدن این فینال در دوسال اخیر بیشتر از هر فینال دیگه ای تکرار شده
تکرار فینال اولین گرند امسال تکرار رم تکرار مادرید و جالب اینه که بازی یکشنبه برای هر دو فوق العاده حیاتیه
جوکو دنبال اولین رولندشه و کامل کردن کلکسیونش. شکست رم را جبران میکنه فاصله اش با اندی را در جدول امتیازات بیشتر میکنه
اما اندی هم بی اندازه انگیزه داره دنبال سومین گرندشه انتقام باختهای متوالی در فینالهای گرند اسلم خصوصا استرالیا تثبیت خودش در جایگاه دوم و دورخیز برای نامبروان شدن که واقعا الان خیلی دور از ذهنه ولی نشدنی نیست
تا همین جا و نتیجه فینال هرچی که باشه تیم به عنوان پدیده جدید خودش را در top ten قرار داده واورینکا با شکست امروزش مکان چهارم را از دست داده و بعد از مدتها نادال به رنک ۴برمیگرده تا شاهد همون big4 معروف در صدر باشیم
اندی حتی اگر فینال را ببازه با فاصله خوبی که با فدرر پیدا کرده در ویمبلدون هم سید ۲خواهد بود که خبر خوبی برای راجر و طرفداران بیشمارش نیست
فکر میکنم الان جوکو و اندی با شرایط خوبی که از لحاظ آمادگی و روحیه دارند مدعی جدی فینال ویمبلدون هم باشند فینالی که من خیلی دوست دارم واقعا دوست دارم ببینم نواک فرصت انتقام شکست در ویمبلدون از اندی را در مقابل تماشاگران انگلیسی داشته باشه
برای فینال یکشنبه آرزو میکنم هر کدوم شایسته تر و لایقتر هستند قهرمان بشن هر دو را دوست دارم و با برد هر کدومشون به دلیلی خوشحال میشم هرچند جوکو را ترجیح می دم
|