پاسخ : دیدگاهها پیرامون مسابقات تنیس گرند اسلم 2016 Roland Garros آزاد فرانسه
خب بالاخره بعد چند روز باران بازیا برگزار شد
بنظرم قابل پیش بینی بود این جدول تا اینجا پیش بیان بجز نیشیکوری ک واقعا این پسر حیف که نتیجه نگرفت ثبات در تنیس حرف اولو میزن نکته ای ک نیشی ندار جز این باقی بهترینا پیش اومدن اندی ک قرعش خ راحت بود با بیگ سروها در خاک خوراک سبک اندی و در نهایت گاسکه دوس داشتنی حذف کرد تا همچون سال گذشته ب سمی برسه استنم ک خدایش خ خوب بوده نوسان داشته اما کنترل شده بازی اولش با روسول خ سخت بود باقی بازیاشو براحتی برد با توجه ب بازیایی ک از این دو دیدم شرایط برد استن خ مطلوب و فکر میکنم اندی ک جدیدا تو واکنشاش ب هوشش اشاره میکن حرکتی ک برای من واقعا خنده دار و کلی حرف دارم براش چطور ی تنیسور این همه سال جزو خوب ها باشه ولی ترین نباش واقعا حیف شد اندی در هر صورت استن بنظرم در این رولند لیاقت حضور در فینال حداقل داشته و البته منم طرفدارشم هرکسی بهتر بود امیدوارم شانسم باهاش یار باش بیاد فینال،استن نشون داد قهرمانی پارسالش اتفاقی نبوده و بازی تو خاکو بلده احساس میکنم استن میبره اگه عصبی نشه احتمالا 3.1یا 3.2
اما بالای جدول ک بارون کمی فشرده تر کرد این بخشو نواک تونست ببره ولی چقدر سخت واقعا من یادم نمیاد تنیسوری در این چند سال ب این تعداد نواک رو برک کنه در مجموع نواک بنظرم در حدود 70درصد توانایش با ارفاق بوده ک تا اینجا رسیده و البته تا سمی هم احتمالا با همین فرمان پیش بره نمیدونم نواک در ادامه ب سطح اصلیش میرسه یا نه ولی اگه نرسه بعید میدونم بتونه فتح کنه دژ رولند گاروس،
بردیچ حریف ضعیفی نبوده و نیست و طی 3بازی ک در خاگ با نواک داشته هر سه بازی ب ست سوم کشیده و البته یبارشم برده بهر حال بازی در خاک سختی خاص خودشو داره با همه این اوصاف احتمالا نواک پیروز باشه و البته این نکته خ مهمه در بالا جدول ک دو بازی چقدر طول میکشه چون جمعه سمی و قطعا چند روز پیایی بازی در خاک فشار زیادی رو تنیسور میاره.
و اما تو تنیسور جوان ک قطعا بازی جذابی میشه یکی از طرفدارای تیم بودم از زمانیکه رضا جان اسمشو بردن سبک بازیش بسیار دلنشین برای من و از مهمتر اروم بودن این جوان در بازی چیزی ک من شدیدا تحت تاثیر قرار میگیرم چون خودم تو شرایطش بودم خ سخته در بازی با ضربان قلب بالا و گرمای زیاد بتونی خودتو کنترل کنی دقیقا نکته ای ک باعث شد من عاشق رونالدو برزیلی در جام جهانی 98 و فوتبال بشم و راجر عزیز در تنیس بشم.
بگذریم از متن بالا خب من طرفدار تیم هسم ولی بازی دشواری داره اما با توجه ب بازی های تیم ک دیدم و بنظرم در رولند امسال و در خاک ب واقع جزوه بهترین ها بوده در پایان پیروز میشه و البته کاشکی طولانی نشه.
با توجه به پیش بینی هام به عنوان یک علاقه مند ب تنیس از اول رولند دوس داشتم بازی تیم با رافا و بعدش با نواک ببینم ک اولی میسر نشد امیدوارم دومیش اتفاق بیفته و هر دو با امادگی کامل و با برابری ب جدال هم برن چ بازی بشه فکر کنم اکثر تنیس دوسان هم بخوان نبرد تنیس برتر این دهه با جوان اول اینده این رشته ببین اگه تیم ب همین روندش ادامه بده و افت نکنه بنظرم ب همین زودیا شاهد بالا بردن یک عنوان مهم ازش خواهیم بود.
راجبع شرایط بالا و پایین جدول بنظرم با توجه ب برابری شرایط در بالا جدول اتفاق خاصی نمیفته و نواک دو روز پشت هم چندساعت راحت بازی میکن مشکل اصلی نواک اولو اخرش خودش و ریتمش فعلا نداره .سال پیش نواک اشتباه نکنم شنبه بخشی از بازیش با اندی برگزار شد امسال بنظر جمعه و نواک برای فینال بهونه ای نخواهد داشت هرچند باید پله پله بالا رفت دو دور بازیش مونده تا فینال.
الان اگه ب شرایط نواک نگا کنین برخلاف اول قرعه کشی کار سختی برای قهرمانی داره و بنظرم نواک فقط ی شانس اورد اونم نبود رافاست اونم نواکی ک بنظرم خ نزدیک به شکست.
در هر صورت در اخر اذعان کن که نواک چه قهرمان رولند در پایان عمر ورزشیش بشه یا نشه هیچ تغییری در بهترین بودنش وجود نداره بدون شک یک ستاره با کلی رکورد عنواک خاطره ک برای من تنیسور دوس داشتنی خارج از بازی و تنیسوری جنگنده و سخت باهوش و بابرنامه در بازی ک البته بارها گفتم من بدلیل رفتاراش داخل بازیا نتونسم باهاش ارتباط پیدا کنم و هیچوقت بهش علاقه ای نداشتم و ندارم البته در زمین تنیس البته رفتار بیرونیش برای من بسیار قابل ستایش مصاحبه هاش و البته انسان خوبو بیشتر متواضعی.
تابعد موفق و پیروز باشین.
|