01-13-2016, 12:20 PM
|
|
Moderator
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
|
پاسخ : .:: در مورد زه راکت تنیس ::.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SABORI
mspayam عزیز شما میدونید که راجر/ نوله/ استن/اندی/ریچارد از چه نوع گریپی استفاده میکنند(فورهند و بکهند هر دو) و آیا اینکه موقع سرویس گریپ خاصی دارند ؟
با تشکر
|
دوست عزیز
پرسش شما پرسش سختیه و جواب نهایی قانع کننده ای هم واسش نیست، توی فروم های خارجی هم بحث در موردش زیاده.
شاید تنها چیزی که بشه با کمی قطعیت گفت اینه که سرو اول رو همه با گریپ کانتیننتال می زنن. بعضی واسه ی سرو دوم یه کم گریپ رو به چپ متمایل می کنن و بعضی هم با همون گریپ کانتیننتال می زنن.
فورهند رو اکثر بازیکن های حرفه ای همون گریپ سمی وسترن می گیرن، یه ویدیویی توی اینترنت بود که می گفت فدرر فورهندش ایسترنه، و یه سری هم می گن بین ایسترن و سمی وسترن می گیره که فکر می کنم گروه آخر نظرشون درست تر باشه.
بکهند یک دستی رو هم که تا جایی که من دیدم فکر می کنم همون گریپ ایسترن بکهند بگیرن.
اما بکهند دو دستی رو به شکل های مختلفی می گیرن، جوکوویچ رو فکر می کنم دست راست کانتیننتال باشه (تا هر موقع خواست به جای بکهند زدن، اسلایس بزنه) و دست چپ هم سمی وسترن. ماری رو هم فکر می کنم همین باشه، اما یه سری می گن دو تا دست رو ایسترن می گیره.
شاید سایر دوستان بهتر بتونن توی یه تاپیک جدید در مورد گریپ های بازیکن های حرفه ای نظر بدن.
|
|
|