پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN)نیویورک- 2015)
سلام
راند 3 هم که تموم شد .
راجر که فک می کنم A-game اش رو نیاورد و صرفا خواست بازی رو ببره . تو سایت یواس سوال بازی این بود که این افت کوچیک تو بازی راجر ربطی به سطح کلیش تو ادامه رقابتا داره یانه که فک نکنم ربطی داشته باشه . لازم نیست که تو راند 3 خودتو بترکونی تو راند بعد یهو افت کنی . اشکال فد تو ویمبلدون همین بود که یه بازی زود اوج گرفت و واسه نواک دو ست تونست دووم بیاره . فک کنم این گرنداسلم داره با برنامه تر کار میکنه . البته گرمی هوا هم بود و اینکه کولشرایبر هم برعکس ماری خیلی underrate کردن وگرنه بازیکن خوبیه و نمیزاره که فد بازیشو انجام بده . فد بعد بازی داستان ریترن جدیدشو هم گفت . اسمشم گزاشته SABR یا اونجور که خودش دوست داره بگه saber . مخفف ( Sneaking Attack By Roger :) ) ینی خیلی خفنه این فدکس .
اما در مورد بازی با ایسنر فک نکنم راجر به مشکلی بربخوره ، چون هیچ وقت مقابل بیگ سرو ها مشکلی نداشته و ریترن اسلایسش نابود میکنه سرویسشونو . تنها بیگ سروی که یه کم راجر رو اذیت کرده تو طولانی مدت کارلویچه که حیف شد که حذف شد . حالا جلو ایسنر بحث اینه که سیبر میزنه یا نه :)
استن هم برد . به نظرم حریفش سرحال بود و بازیکن بدی نبود. راکتی که استن شکست و به یکی از طرفدارا داد هم نکته جالبی بود توی بازی . در کل استن یواش یواش داره فرم انیمالشو پیدا میکنه و فورهند و بکهنداش داره به همون موشک های کروز رولند گاروس تبدیل میشه :) حس میکنم اگه با ماری به هم بخورن ماری رو میبره .
در کل بازیای دیشب بیشتر به مزاق گردانندگان تورنمنت خوش اومد چونکه همه چیز سر موقع تموم شد . اما نوید این رو هم میده که بازیای خوبی تو راند چهارم خواهیم داشت . امیدوارم سید های اصلی بیان بالا که تو کوارتر بازیای خوبی ببینیم .
یه نکته جالب تو بازیای امروز اینه که تو کوارتر دوم درا 3 تا از 4 تا بازیکن فرانسوین . دیشب ویلاندر یه کم در مورد ساختار تنیس فرانسه حرف زد و گفت نکته اصلی ساختارشون اینه که اجازه میدن بازیکن هرجور که راحته بازی کنه و مثلا حتما اجبار نمیکنن تو باید دو دست بکهند بزنی . البته خیلی عجیبه همونطور که متس هم گفت از رولندگاروس 1983 هیچ فرانسوی قهرمان گرنداسلم نشده . اگه چیلیچ بیاد بالا و فرانسویا نیان از اون داستانا میشه .
به امید بازیای خوب و حساس تو هفته دوم . یواس تازه شروع شده :)
|