نمایش پست تنها
قدیمی 08-22-2015, 07:54 PM   #38
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت مسترز سینسیناتی 2015

من اصلا نیومدم جواب کسی رو بدم و یا "مثل کنه"آویزون بشم بهش
جام مهمیه برای همه و امیدوارم که به عنوان"یک هوادار"راجر ببره حالا اگر مثل ویمبی نواک سر بود نوش جونش.به نظر من یک کم اندی تزلزل داشته ولی این نشون میده که شاید امشب بهتر بازی کنه و بازیش همین طور داشته باشه به تدریج بهتر بشه چون فینال مقابل جوکو اصلا اندی ویمبی هم حتی نبود و خیلی بالاتر بود.راجر یک سری تاکتیک جالب مثل هاف والی روی سرو دو رو داره انجام میده که در برخی از سایت ها دیدم زده بودند که بازی جوانمردانه نیست که به نظر من فقط یک جوکه چون کاملا مشخصه که روی هارد که باونس مشخص داره توپ و زمین هم در این جام تنده میاد و زود تر ریترن می کنه سرویس هایی که کند تره رو تا حریف خیلی راحت بره زیر فشار.امید وارم امروز فرمش رو نگه داره.حذف زود نادال هم به نظر من به خاطر بازی خوب لوپز بود چون نادال بد بازی نکرد ولی عدم اعتماد به نفس کار دستش داد اصلا نادال به اون دوندگی و دل و جرئتش معروفه که حتی اگر با چه سرعتی به دنبال توپ بدوه اون رو محکم می زنه ولی الان کم می بینیم این اتفاق رو.
در ضمن من افتی از راجر در این فصل ندیدم یعنی فقط باخت با سپی بوده وگرنه اگر شما باخت به مونفیلس در مونت کارلو رو می فرمایید که خب دراو بدی بهش خورد مونفیلس هم خوب بود و راجر هم زمین مورد علاقه اش بازی نکرد اگر هم باز باخت به کیریوس رو میگین توی مادرید که اولا این رو باید بدونیم که بازی به شدت نزدیک بود و باز خب کیریوس خیلی بالا بود و راجر هم خوب نبود توی اون زمین اما در همین حال اصلا امتیازی کم و زیاد در اون باخت نشده.ولی با این همه حال به نظر من تنها 3 باخت زود به هنگام در 2.3 از کل فصل برای راجر خوبه.امیدوارم همه به جای اینکه به فکر دیگران باشن یک کم به فکر کار های خودشون باشن و در بحث تنیس هم خب بیشتر در مورد بازیکن مورد علاقه خودشون حرف بزنن.این فقط ی پیشنهاده
به امید بازی های جالب
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: