نمایش پست تنها
قدیمی 07-13-2015, 06:48 PM   #305
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
این رنکینگ چیه واسه من کپی پیست کردی ؟
تمام قهرمانای تنیس رو واست صف کردم که اکثرا بعد 28 سالگی افت شدیدی داشتن توی کسب گرند بعد میای میگی هیچی معلوم نیست ؟ نوواک از یه سیاره دیگست که هیچی معلوم نیست ؟ خودم میدونم هیچ تضمینی نیست ، ولی ما داریم سر چیزی بحث میکنیم که احتمالش از همه بیشتر باشه . وگرنه اره این هیچ تضمینی نیست ، به نظر منم فدرر تا 50 سالگی بازی میکنه 5 6 تا گرند دیگه میگیره. اگه قرار بر احتمالات کشکی باشه که هیچ .
در مورد رنکینگ و سن هم من واقعا نمیدونم یعنی چی ! یعنی چی 80 درصد همسن نوواک یا پیر ترن ؟
مثلا اون موقع که نادال نامبر وان بود همه 10 سال کوچیکتر بودن ؟ یا اون موقع که راجر بود ؟
خو این یه چیزه طبیعیه همیشه هم بوده .

تا 4 سال دیگه کار خیلی سختیه اما شدنیه ؟ شدنیه ولی چند درصد احتمال شدنش هست ؟

چی بگم والله
بحث من و شما در این مورد بی فایده است
هیچ کدام نمی تونیم هم را قانع کنیم در مورد چیزی که میتونه یا نمیتونه تا 5 سال دیگه اتفاق بیفته
خلاصه حرف من اینه به همون دلیل که یک نفر بالای 28 سال نتونسته اصلا گرند بگیره و یکی دیگه 5 تا گرفته ممکنه یک نفر هم بیاد 9 تا بگیره
همانطور که 20 سال قبل هم کسی نمیتونست باور کنه یک سلطان خاک رس خواهد آمد که 9 تا رولند گاروس بگیره
به همان دلیلی که راجر بعد از اولی و دومی و سومین ویمبلدون بالاخره هفتمیش را هم گرفت نواک هم میتونه بگیره پتانسیلش را داره
راجر از مریخ که نیومده برعکس تصور خیلیها فرابشری هم نیست اتفاقا رکوردهاش خیلی هم در دسترسه
یکسال بعد از بازنشستگی راجر عشاق قسم خورده اش برای نواک هورا میکشن تا بوده همین بوده پهلوان زنده را عشق است
همانطور که مسی و رونالدو اومدند و در یک فصل 50-60 گل زدند در حالیکه تا 10 سال قبل سقفش تو اسپانیا 30-40 گل بود!
رائول هم یک زمان اسطوره رئال و اروپا بود اما الان رونالدو اومده و پودرش کرده ... کسی دیگه از رکورد و دستاوردهای رائول یا 72 گل اروپاییش حرف نمی زنه وقتی مسی در 27 سالگی 78 یا 79 تا زده و میتونه به بالای 100 برسه
اون رنکینگ هم کپی پیست کردم تا ببینی حالا حالاها جای نواک محکمه و فعلا یک گارانتی یکساله تا ویمبلدون دیگه داره مگر اینکه خدای نکرده دستش بشکنه و یک معجزه گر پیدا بشه هر چی جامه یک تنه درو کنه!
این را هم اضافه کنم بازگشت فدرر به رنک 1 و رسیدن به 303 دیگه غیرممکن و احتیاج به معجزه داره

پ.ن: با وجود پتر چک امسال لندن قرمزه!

ویرایش توسط مسعود 289 : 07-13-2015 در ساعت 07:07 PM
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول