پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015
قبل از هر حرفی تبریک میگم به جووووووووووکر به خاطر کسب سومین ویمبلدونش . واقعا خوب و با ثبات بود تو این تورنمنت و به حق قهرمان شد .
اما بعد ...
روی سخنم با دوست عزیزم سینای نازنینه :
سینا جان ، شما انسان خوب و موجه و شایسته و با فهم و شعوری هستی ، واقعا رفتن تو این فضاها و بحث با همچین آدمهایی در شان و شخصیت شما نیست . این بزرگوار بعد از ساخت اون یوزرهای شرم آور و علنی کردن پیامهای خصوصیش با اون آقای دیگه شخصیت خودش رو به اندازه کافی تبلیغ کرد ( هر چند همه ما از قبل به مختصات رفتاری و تربیتی ایشون واقف بودیم ) . من پستهای ایشون رو نخوندم که بفهمم چی نوشته و از محتوای نظرات شما متوجه شدم که کما فی السابق قصد عصبی کردن عشاق اسطوره رو داره ( البته اگه پستهای ایشون فقط خوشحالی بابت قهرمانی جووووووکر باشه هیچ ایرادی بهش وارد نیست . اینو گفتم که خدای ناکرده پیش داوری نکرده باشم ) .
دوست عزیزم اگه تو هم مثل من رویه بیشتر بزرگترای ما تو این فروم رو پیشه میکردی و اصلا به پستهای ایشون توجهی نمیکردی اینقدر عصبانی نمیشدی که بخوای با همچین شخصیت نازلی وارد بحث بشی . پس بیخیال چون همه دنیا میدونن راجر فدرر کیه و افتخارات چی هست و قابل قیاس با هیچکس نیست و به معنای واقعی بهترین تاریخ تنیسه و نظر همچین افرادی هیچ تاثیری در واقعیت نداره و اصلا و ابدا اهمیتی هم نداره .
روزی پلنگی با یکی از حیوانات جنگل که از فهم و شعور نازلی برخورداره و من اسمشو آقای X میذارم شروع به جر و بحث میکنند و نهایتا شکایت به سلطان جنگل میبرند . سلطان جنگل حق رو به آقای X میده و پلنگ رو مورد شماتت قرار میده و وقتی با اعتراض پلنگ مواجه میشه ، خطاب به به اون میگه تو را به دلیل اینکه با آقای X وارد نزاع و بحث شدی شماتت کردم چرا که اون از درک ساده ترین مسائل هم عاجزه و تو را بخاطر کار بیهوده و محالی که قصد انجامش را داشتی سرزنش کردم .
سینا جان ، امیدوارم از حرفهای من رنجیده خاطر و مکدر نشده باشی . من قبلش از این بابت از تو دوست نازنینم عذر خواهی میکنم .
ویرایش توسط rojhin : 07-13-2015 در ساعت 10:50 AM
|