نمایش پست تنها
قدیمی 07-11-2015, 11:59 PM   #216
King Rojer Federer
Senior Member
 
آواتار King Rojer Federer
 
تاریخ عضویت: Aug 2014
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

در آستانه فینال دیدنی ویمبلدون
فدرر: باید ریتمم را یک بازی دیگر نیز حفظ کنم


راجر فدرر اسطوره تکرار نشدنی دنیای تنیس در آستانه خلق حماسه ای باور نکردنی قرار گرفته است.


به گزارش "ورزش سه" در حالی که 2 سال پیش بسیاری از کارشناسان معتقد بودند زمانی خداحافظی وی فرا رسیده است، او برای دومین سال پیاپی پس از آن توانسته راهی فینال مهم ترین رقابت تنیس دنیا شود.

کمتر از 18 ساعت دیگر به آغاز یکی از مهم ترین رقابت های ورزشی سال 2015 باقی مانده است. رقابتی که می تواند بسیاری از طرفداران تنیس و حتی ورزش را در سراسر دنیا سیراب کند. راجر فدرر قهرمان 17 گرند اسلم دنیای تنیس برای دومین سال پیاپی این فرصت را خواهد داشت تا رکوردش را بیش از پیش دست نیافتنی کند.

در آستانه دیدار فینال راجر فدرر در گفت و گو با خبرنگاران تاکید کرد که اگر فرم ایده آلش را در دیدار فینال نیز حفظ کند، از شانس خوبی برای قهرمانی برخوردار خواهد بود: " فینال ویمبلدون همیشه رقابتی خاص وغیر قابل پیش بینی بوده است. من نیاز دارم تا ریتمم را برای یک بازی دیگر نیز حفظ کنم تا بتوانم به پیروزی بیندیشم."

راجر فدرر پس از دیدار نیمه نهایی و نمایش حیرت انگیزش برابر اندی ماری تاکید کرده بود که نمایشش مقابل این تنیسور یکی از بهترین نمایش های دوران حرفه ای اش بوده است.

King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: