نمایش پست تنها
قدیمی 07-11-2015, 03:18 PM   #206
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

تبریک می گم به هواداران فدرر این پیروزی ارزشمند و از همه مهم تر نمایش خیره کننده راجر فدرر رو...نمایشی که برای بسیاری از افراد عاشق تنیس نوستالژیک بود و می برد آدم رو به دورانی که فدرر در کورت «رقاصی» می کرد.... همون طور که بعد از بازی مقابل سیمون گفتم اینکه راجر از بازیش لذت ببره می تونه خیلی از مسائل رو حل کنه...اینکه از لحاظ ذهنی و بدنی رها و آزاد باشه مطمئنا می تونه کیفیت نمایشش و افزایش بده...راجر با همین طرز تفکر وارد ویمبلدون شد...اصل مطلب رو ادبرگ بیان می کنه:"Roger loves tennis; he still has the motivation, which is clearly important,” ...یا مثلا لیوبیچیچ در رابطه با همین ذهن رها و آزاد فدرر از آغاز رقابت ها این طوری می گه:"From the beginning, from the first match here this year, I said, ‘Ooh, Roger’s dancing again... بازی با ماری به خوبی تونست وصف حال این مطلبی باشه که من بهش تاکید دارم...

یکی دیگر از مهم ترین مسائل در رابطه با بازی دیروز فرم خیره کننده سرو های راجر فدرر بود که بحث های فوق العاده زیادی رو میان کارشناسان و تنیس نویسان مختلف به راه انداخته...اینکه راجر فدرر در طول یک بازی مقابل بازیکنی در سطح اندی ماری اون هم در سمی ویمبی هیچ گاه جز یک بار حتی نزدیک برک شدن هم نشده، خیلی حرفه و معنای زیادی داره...راجر خودش به خوبی حجت رو تموم می کنه در این رابطه:"Definitely it was one of my best serving days of my career for sure"...اندی رادیک هم به خوبی یکی از مهم ترین دلایل بازی خیره کننده دیروز فدرر رو بیان می کنه:"I got aced by him 50 some-odd times in the ’09 final and I think he served better today"...

برای بازی روز یکشنبه هم شرایط کاملا برابر می تونه باشه...بازی نواک و راجر بازی هست که کارشناسان اعتقاد دارن هر اتفاقی رو می تونه به همراه داشته باشه...تاکید من برای بازی روز یکشنبه هم دقیقا روی همین 2 موردی هست که در رابطه باهاش صحبت کردم...اینکه راجر بتونه از لحاظ ذهنی خودش رو آماده "رقصیدن" درون زمین بکنه، مشکلی از لحاظ جسمی براش پیش نیاد و ذهنی آزاد و رها داشته باشه...فرم سرو ها هم اگه همین ثبات رو طی بکنه، در فینال هر اتفاقی ممکنه بیفته...نسبت به پارسال شما مطمئن باشید، فدرر شرایط بهتری داره در حالی که نواک هیچ پارامتر اضافه ای رو به همراه نداره که با بخوایم بگیم شرایطش بهتر یا بدتر شده حتی...نواک همون نواک همیشگیه با ثبات معروفش اما راجر از هر لحاظی نسبت به سال گذشته آماده تر، رها تر و بهتره...برد گیلبرت مربی معروف تنیس و کارشناس ESPN حرف آخر رو می زنه:"I think he’s moving better and he’s picking his spots perfectly"...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: